Tuesday, May 22, 2012

14th entry 2012 : Satu permulaan untuk diri

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
ni tengah duk buat kerja kat library..
so mau update la sekejap memandangkan kerja saya dah hampir siap untuk hari ni....
tapi ada lagi yang lain belum siap..hehe..
kebanyakkan kerja akan dihantar minggu ni..so kena la bekerja keras sikit..
library jadi tempat bermastautin buat sementara..
next week dah start study week..
sighhhhhhh..boleh la berehat sekejap then sambung dengan study untuk final..

alhamdulillah..kerja keras saya sem lepas telah membuahkan hasil..
saya dapat anugerah dekan..
walaupun tak tinggi mana pointer tapi alhamdulillah saya tetap gembira..
so,malam ahad lepas saya telah dijemput untuk menghadiri Malam Anugerah Penghargaan SPKS di Ballroom TAHA D' Bayu, Kota Kinabalu..
tema pada malam tu adalah Arabic Night..
tapi saya tak pakai pun macam arab-arab tu..pakai biasa-biasa ja..
walaupun saya termasuk dalam senarai jemputan VIP tapi saya ada juga tanggungjawab sebagai pengarah perakam peristiwa malam tu..
memang saya dan anak-anak buah agak kelam kabut sikit la..
ke sana ke sini ambil gambar dan rakam video sepanjang majlis berlangsung..

meh nak share sedikit gambar pada malam tu..


saya dikelilingi gadis-gadis arab


selepas terima sijil..tapi masa ni sijil tu bukan nama saya..

adik saya pun alhamdulillah..
walaupun tak dapat dekan tapi pointer dia untuk first sem ni 3.39..
sikit lagi nak dekan..
hari tu saya call dia tanya macam mana..
dia cakap dia tak dapat jawab paper maths..
tapi bila result keluar lain pula jadinya..hehe..
apa-apa pun tahniah la untuk adik saya tu..boleh lawan kakak dia yang sorang ni.
hmm semoga lepas ni saya boleh berusaha dengan lebih gigih lagi..
ini baru satu permulaan untuk saya untuk lebih berjaya.
doakan saya kawan-kawan..

oklah..nak sambung buat kerja..
lagi sikit ja mau siap..
jumpa lagi readers..sekian,wasslam..

p/s : entry bukan untuk bangga diri..cuma mahu berkongsi kenangan manis bersama.. :)




16 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah pd adk anda....dan kakaknya juga...

teha said...

cantik nya sis :)

Juliet_iRa~" said...

tahniahhh dear k.leeya..:)

u deserve that..hee..

awk sgt ayu..hee

rindu k.leeya jg..

^_____________^

~SaL IjOu~ said...

Tahniah!~ =)

dulu selalu iri hati tgk kwn2 yg dpt anugerah dekan..rasa sgt rendah diri~ =/

Woofer Storm said...

tahniah3..tak rugi usaha selama ni^^

#dah sama malas kita ni kan?malas nak update..sabar jela..

O CIKTEDDY said...

tahniah pd due2..cantek seh!

nabilah_2908 said...

wah...tahniah...tahniah...moga Leeya dapat kekalkan pointer yg baik tuk sem ni... good luck dear.. ;)

Liza Razak said...

congrats sis..berbaloi penat lelah study kan :)

Juliet_iRa~" said...

hehehe..

rindu k.leeya juga...

sibuk lagi??:)

Juliet_iRa~" said...

hi k.leeya!yappppp bukit tinggi pemandangan sgt cantik..hehe..ira rs nak g lagi jee..hukhuk ;p

tp makanan mahal..tak mampu..hihihi

Woofer Storm said...

tahniahlah sama2 kita malas nak update entry.hehee

#jgn memandai la,,bukan sy yang kawin la.adehh, itu job kwin ari tu..tetiba rasa nak publish..

Hanamiko Sakura said...

tahniah!
pakaian memang nampak arabic.. =)

Juliet_iRa~" said...

eleh achie tu..ye2 o je..ahha :p

aritu kata nak blanja ira xblanja pn..hukhuk..hahaha

k.leeya!!nak tanya ni..hehehe..k.leeya cuti sem bila?kalo bln nov ada kat sn ke?mcm nak g sn tp nak tnye kwn dl..hukhuk..nk g kundasang..kena turun airport KK la ek?apsal fb k.leeya tak aktif?

CikUna said...

Congrats to both of you... U all deserved it.. =)

amna said...

assalam :)
tahniah pada saudari..
u look charming in ur dress :))

ctk said...

goodluck ye...amboi....lawa gk tema gitu eh :D


*tahniah untuk kamu dan adik kamu...bijak2 kluarga ye...hehe

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com