Tuesday, June 26, 2012

16th entry 2012 : Gerak hati


Aku tunggu dan terus menunggu

Namun,gerak hatiku benar belaka

Sudahlah..Jangan ditunggu sesuatu yang tidak mungkin

Terima Kasih

Biarlah aku melangkah dengan perlahan

Sebelum aku ditinggalkan perlahan-lahan tanpa aku sedari



nukilan, 26.06.2012


p/s : entry tiada kaitan dengan penulis..and alhamdulillah,rasa heaven sangat bila berada di rumah..have a nice day readers..

Tuesday, June 12, 2012

15th entry 2012 : Final exam

Assalamualaikum readers..
Lama dah tak menulis blog..
Maaflah banyak kekangan masa dua tiga minggu ni..
Sekarang ni dah start final exam.4 paper dah lepas and 2 more to go..
Tak tahu macam mana nak cakap tapi paper untuk sem ni memang susah juga la..
Harap-harap semuanya ok..risau juga kalau tak sampai target..
Kawan-kawan doakan saya k..
Oklah,nak sambung study semula..esok paper fisiologi..harap-harap soalan ok la..
Orait,till then..see ya..nanti ada masa saya blogwalking blog kawan-kawan ya..
Wassalam..

posted from Bloggeroid

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com