Monday, December 5, 2011

48th entry 2011 : Borong novel..I like..hehehe

assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua readers..
alhamdulillah hari ni diberi kesempatan nak update blog..
tengok tajuk tertulis pasal borong novel kan??
actually tak ada la memborong pun..
saya just beli 5 buah novel saja..bukan apa,boring nanti cuti sem tak buat apa-apa..
jadi saya beli la novel-novel ni..
ibu pun boleh juga baca nanti sebab tinggalkan terus kat semenanjung dan memang nak beli untuk ibu pun sebab ibu suka baca novel.
novel-novel ni saya beli masa expo buku di 1B sabtu lepas..
ok juga la sebab ada diskaun..kalau ahli diskaun 20%..kalau bukan ahli pulak diskaun 10%..
kalau rajin boleh la dapatkan novel-novel ni di kedai-kedai buku berhampiran..
tapi kalau malas,beli ja online..hehe..

 
  5 buah buku pilihan hati


close up..hehehe

saya baru habiskan 1 novel..yang tajuknya Yes Bos..
not bad la cerita tu.. (",)
ada sedih,gembira,lucu..kalau mau tau,bacalah ya..hehe..
oklah,mau berehat dulu ni..jumpa lagi di next entry..
sekian,wassalam..
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com