Saturday, June 19, 2010

...sAbAh,wAit fOr mE...


alhamdulillah..
i'ALLAH awal bulan julai fly la ke sabah..
(^_^)

Wednesday, June 9, 2010

...wOrLd cUp 2010...

salam semua..tak ada apa-apa pun nak cerita..
tapi macam nak cerita pasal world cup yang akan berlangsung tak lama lagi..
sebut pasal world cup,mesti semua orang ada team pilihan masing-masing kn??
sama jugak dengan aku..hehehe..

ok,team pilihan aku dari dulu sampai la sekarang ni adalah NETHERLAND..





kalau la team ni tak menang,aku sokong SPAIN..




ini jek la dua team yang aku akan sokong..
hopefully antara dua ni akan menang wolrd cup nanti..

p/s : teringin sangat nak pergi netherland.. :)

Tuesday, June 8, 2010

...aWaRd & tAg dAri fArNa...

salam semua..apa khabar??hope semuanya sihat-sihat sahaja..kalau demam tu,cepat-cepat la ke klinik..sekarang ni,banyak sangat penyakit yang kita tak jangka..hmm hari ni,kerja aku just nak ambil award and jawab tag..ni,member lama aku yang bagi..thanks farna..sorry la lambat..pc ak rosak la..hehehe..ok,mula-mula,kita ambil award dulu..

hmm..ni la award yang aku dapat..thanks sayang.. :)

thanx and link the person that gave you the award
* cik farhana sayang..ni link dia..http://fabulousfarhana.blogspot.com
past the award onto 5 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
*hmm tak tahu mahu bagi siapa..siapa yang masuk blog ni,ambil la k..hieeee

contact said blogs and let them know they've won the award
*ok..

state 5 things about youself
*seorang perempuan..hehehe
*suka termenung apabila diberi kesempatan
*suka makan nasi putih dengan ayam paprik
*suka minum coca-cola even tak baik untuk kesihatan
*suka motor LC 

speech by the winner
* thanx to farna sebab pilih saya sebagai pemenag..nanti-nanti bagi la lagi ye..ehehehe..thanx dear..

....................................................................................................................................................................

ok,yang kedua adalah tag..hmm mahu jawab tag pula..
still dari farna


adakah anda happy sekarang??
-ya,saya sangat happy

kenapa anda happy??
-sebab semua orang ada dengan saya..dan saya rasa masalah saya hampir selesai

apakah benda yang boleh membuatkan anda happy??
hangout dengan kawan-kawan dan pergi ke tempat-tempat yang menenangkan seperti tasik,taman,pantai,air terjun dan sebagainya

pernahkah anda menerima tag??
-pernah

nyatakan warna yang anda suka
-metallic,silver,hijau epal

beritahu 9 orang yang anda mahu tag
-saya rasa macam tak nak tag orang je..hehehe..

tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.tulis panjang berjela pun tak apa
-x boleh cerita sebab saya tak tag siapa-siapa

adakah anda happy dengan apa yang anda ada
-ya,saya happy sangat-sangat..syukur pada ALLAH

ok la..dah siap pun..thanx to farna sebab sudi bagi award and tag pada aku..thanx sayang.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com