Friday, April 29, 2011

16th entry 2011 : Dashboard Baru

assalamualaikum..
lama dah tak jenguk blog..busy exam kan..
3 paper dah setel..semuanya susah..haish..takut tunggu result nanti..
soalan memang tak dapat nak diramal..apa-apa pun saya dah buat yang terbaik..
ni pun ada di library..study dengan housemate..

hmm,kawan-kawan semua dapat tak dashboard baru??
saya dapat..
ni la rupa dashboard baru tu..huhu



oklah..till then..wassalam.. 

Thursday, April 14, 2011

15th entry 2011 : Final Exam

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
hope semua sihat ya..
saya alhamdulillah..sihat-sihat sahaja..
ok,final exam just around the corner..
hope sem ni saya dapat naikkan pointer..i'ALLAH..
schedule exam pun dah keluar..

WEEK 1

TARIKH DAN HARI
MASA
TEMPAT
SUBJEK
26.4.2011-SELASA
9:00-11:00
DKP 2 DAN DKP 3
PT10203 RESEARCH METHODOLOGY

14:00-16:00
DKP 2 DAN DKP 3
PT10303 SYSTEM AND THEORY PSYCHOLOGY
27.4.2011-RABU
9:00-11:00
DKP A1 DAN DKP A2
PT10603 PERSONALITY AND INDIVIDUAL DIFFERENCES



WEEK 2

5.5.2011-KHAMIS
14:00-16:00
DKP B1
UW00202 TAMADUN ISLAM DAN TAMADUN ASIA
7.5.2011-SABTU
9:00-11:00
DEWAN CANSELOR
EJ12201 UMS SEJATI II BOMBA DAN PENYELAMAT



WEEK 3

11.5.2011-RABU
9:00-11:00
DEWAN CANSELOR
UK00502 PERSONAL FINANCIAL MANAGEMENT

14:00-16:00
DKP A2
PA10203 PSYCHOLOGY OF INFANT AND CHILD DEVELOPMENT
12.5.2011-KHAMIS
9:00-11:00
DEWAN CANSELOR
UE00602 INTRODUCTION TO PHILOSOPHY


next week adalah study week..then 3 minggu exam and finally balik semenanjung..
tak sabar mau balik nak jumpa family dan kawan-kawan..
ramai kawan saya akan berkahwin bulan ni..sedihnya saya tak dapat datang..
saya hanya dapat hadir ke majlis pertunangan kawan saya yang seorang tu..
hmm tak apa lah..kalau ada rezeki dapat la jumpa mereka..
ok lah..till next time..
doakan saya untuk final exam ni ya..
sekian,wassalam..

Sunday, April 3, 2011

14th entry 2011 : Sahabat dan Cinta


 -gambar dari pakcik google-


Untuk mencari cinta sejati,kamu mesti mencari sahabat sejati
terlebih dahulu. 
Cinta bukan bererti mata kalian saling
berpandangan, tapi lebih bererti bersama – sama melihat ke satu tujuan. 
Untuk mencintai seseorang seutuhnya, kamu harus mencintai keperibadiannya, bukan fizikalnya.
Persahabatan adalah tanah dimana benih cinta dapat tumbuh.
Jika kamu ingin membawa cinta ke suatu hubungan, kamu harus menciptakan persahabatan terlebih dahulu.
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com