Wednesday, March 2, 2011

8th entry 2011 : Mount Kinabalu

assalamualaikum dan selamat pagi semua..
hmm,apakah mimpi saya buat entry pagi-pagi ni??
pada hal esok ada dua midterm..ish3,apa la nak jadi dengan saya ni..
actually sekarang ni,saya rehat sekejap..so boleh la update blog..

sedar tak sedar dah masuk bulan Mac bagi tahun 2011 ni..
sekejap saja rasanya masa berjalan..pejam celik pejam celik,dah bulan Mac.
next month dah final exam..huhu..
untuk minggu ni,saya ada lagi 5 midterm yang belum selesai..
hari ini 2 paper..esoknya pula 3 paper..dan 2 assignments yang perlu dihantar..macam tak cukup masa mau study dan buat assignment..huhuhu..

ok,siapa pernah mendaki Gunung Kinabalu???sila angkat tangan..(haha..macam la saya nampak kan?hehe)
saya belum pernah lagi mendaki..
sekadar tengok dari jauh saja.teringin juga mau pergi mendaki..
tapi buat masa ni belum ada rezeki dan priority saya sekarang adalah untuk belajar..
hmm dari hostel saya di indah permai ni pun boleh nampak gunung kinabalu..
kalau mendaki bukit sepanggar pula,nampak lagi jelas sikit la..
gunung kinabalu ni kalau tak silap saya di area kundasang sana..if dari kota kinabalu makan masa 2 jam lebih juga untuk sampai..
saya dah pernah sampai ke kundasang cuma tak sempat mau bergambar berlatar belakang kan gunung kinabalu sebab masa saya dan kawan-kawan ke kundasang,hujan..kabus pun agak tebal.so,tak nampak pun gunung kinabalu tu..
ni ada gambar gunung kinabalu..enjoy.. :)


gambar ni kawan saya bagi kat saya sebelum saya ke sabah..view yang cantik..subhanallah..

gambar ni diambil dari pusat latihan islam kundasang..hmm macam ni rupanya gunung kinabalu kalau dilihat dari dekat..

oklah guys..
sekian dulu buat masa ni..mau sambung study semula..
wassalam..

6 comments:

SheY PuLL said...

nampak mcm gamba di edit je...tp real kan...:)
wah teringain jugak nak g sane..biler lah boleh p nieh?
awk bwk la kan...

JOM jengah blog saya... Ade orang tipu saye!!! (http://sheypull.blogspot.com)

Leeya Hezlin said...

yup..gambar real..
datang la sini..baru boleh ke sana..hehehe..
sudah komen pun entry kamu tu.. :)

HonEyBuNNy said...

ahh..ila pun ada gambar yg di ambil dr kundasang..time tu nampak puncak gunung kinabalu...bestnya la....xbf ila ada g panjat..ila xsempat nak itot......best la sabah..nak pergi lagi..hehe

Leeya Hezlin said...

iye?hehehe..sejuk kan di kundasang tu??
ooh xpa..ada rezeki boleh daki gunung ni..
meh la datang sini..if datang,bagitau la..ada rezeki boleh kita jumpa..hehe

nabilah_2908 said...

cantiknya...bila la sy nak sampai kt sana..huhuhu..

Leeya...tak teringin ke naik gunung tu..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

Leeya Hezlin said...

yup memang cantik..
insyaALLAH ada rezeki nanti sampai la nabilah ke sini..hehe..
teringin juga mau daki..he3..
ok2,akan ke sana nanti.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com