Friday, February 28, 2014

3rd entry 2014 : Apabila Novel Menjadikan Saya Rambang Mata..dan Hasilnya...

assalamualaikum dan salam sejahtera readers.
apa khabar?harap-harap semuanya sihat hendaknya..
alhamdulillah..dah sebulan lebih saya mendirikan rumahtangga..
semuanya terasa lebih bermakna..
cumanya bila suami pergi kerja,rasa tak best la sorang-sorang di bilik.
so hari tu,saya ajak incik husband ke pesta buku di area Limbong tu..
so setelah penat hunting novel,inilah novel yang saya beli..
geleng kepala incik husband tengok saya beli novel..dia cakap ingatkan 3 ja rupanya 5..
ooh ya..incik husband pun ada juga beli buku..tapi sebuah ja..hehehe..



then last week, lepas balik dari Dungun incik husband ajak lagi cari novel sebab kelima-lima novel sebelum ni saya dah habis baca.
so cari punya cari saya terpaut hati dengan novel-novel karya Hlovate.
keenam-enam bukunya saya beli..hehe..
actually,karya Hlovate ada banyak lagi..yang selebihnya saya beli online..beli online lagi murah sebenarnya.
sebab itu banyak kali dah kalau saya nak beli novel atau apa-apa buku saya beli online ja..
novel Hlovate ni saya dah selesai baca dua buah iaitu 5 Tahun 5 Bulan & aA+bB..
best la ceritanya..

 


sebelum beli karya Hlovate ni saya dah beli di MPH Online 3 buah buku dan di
Emall Karangkraf saya beli 4 buah novel.
alhamdulillah yang saya order di MPH Online dah selamat sampai ke rumah bapa mertua saya.
insyaallah balik sana nanti boleh mula baca..
saya tak sabar nak baca mengenai Ahmad Ammar yang menjadi fenomena di merata-rata tempat especially Malaysia & Turki..



dah ada banyak-banyak novel ni kena la baca,kan??hehe..
jadi marilah kita tanamkan budaya membaca.
bukan sekadar novel tapi macam-macam buku lagi.
buku agama,buku motivasi,buku kesihatan..
bha oklah,saya berhenti setakat ini sahaja..
insyaallah nanti saya menulis lagi kalau berkesempatan.
nak sambung baca Rooftop Rant..
sekian,wassalam..

Wednesday, February 12, 2014

2nd entry 2014 : What a Great Day


Looking at the sky, it seems to be a good day.
I feel great today..

*pantai kijal, terengganu
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com