Wednesday, May 2, 2012

12th entry 2012 : Hectic day,week,month and ......

assalamualaikum & salam sejahtera readers..
sedar tak sedar dah masuk bulan may pun..selamat tinggal april..
fuhhhhhh..sangat-sangat penat sekarang ni..
banyak kerja,program,report dan assignment yang nak kena buat dan submit..
nak update pun tak ada masa..
ni curi-curi juga masa..
ini pun tidur hostel dalam kampus..tumpang rumah kawan sebab ada assessment yang kena buat..
insyaALLAH nanti saya update ya..
so,have a nice day readers..
jumpa nanti..sekian,wassalam..


one quote before leave..

p/s : sorry la kepada sesiapa yang selalu mau tanya bila saya nak update tu.busy + kadang-kadang tu macam malas juga sebab line internet kadang-kadang ok kadang-kadang tak.hehe..btw,thank you very much sebab masih lagi nak baca entry yang entah apa-apa dari saya..


16 comments:

Hanamiko Sakura said...

sama2 eh! hahaha.. btw, teruskan usaha kak ^_^

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck for the assgmnt...

teha said...

gudluck yee sis.. wish u all the best :)

nabilah_2908 said...

ala..bab blog ni..tkpe...nanti bila Leeya dah betul2 free..boleh update kan..?

good luck Leeya...moga Allah permudahkan segalanya... :)

Woofer Storm said...

maaf cik leeya,kalau bz tak payah update lagi ye..tunggu bila ada masa ye..

#cantik gambar n quote tu..cool^^

Woofer Storm said...

selamat malam cik leeya..

#moga baik saja,dilindungi yang maha kuasa..ada masa shoot la benda2 kat sabah,nak tngok juga..kalau ada masa la,sibuk takpe..

Woofer Storm said...

slmt mlm saudari..

Woofer Storm said...

singgah sebelum tdo..slmt mlm saudari..

Liza Razak said...

nanti dah siap assignment..boleh update blog lagi kan :)

Teenager Housemaid said...

suka picture quote tu..:)
teruskan melangkah..:)

Woofer Storm said...

sy pun suka tengok pic tu..cool kan teenager??

CikUna said...

its ok la dear.. tak sempat nak update pun tak pe kan.. yang penting, dahulukan mana yang penting dulu k.. Good Luck !!

budak penjara said...

nk teruskan langkah tu boleh..tapi pastikan tidak tergelincir lam lubang..langkah dan langkah hehe

Woofer Storm said...

slmt mlm cik leeya..

#kalau anda bz,tak perlu komen blog sy..kerana adalah wajib bagi sy komen blog orang yang datang terjah blog buruk sy..semoga bhgia sentiasa^^

ILA HonEyBuNNy said...

alooo cianya dia..busy eh..hehe

kita kena lawan dgn kegagalan agar kita berjaya kelak..:)

Juliet_iRa~" said...

suka quote tu..:D

bsmgt jadinya..heee

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com