Friday, May 28, 2010

...mEnGaPa...

sekarang ni aku rasa :
keliru
terkilan
sedih
terharu


maaf kepada semua..hanya itu je yang dapat aku lakukan..

mengapakah ini yang terjadi?????




Tuesday, May 25, 2010

...mEeT mY oLd fRieNd...

salam semua..apa khabar??hope semuanya sihat-sihat belaka..aku kat sini alhamdulillah sihat..cuma lately ni,banyak perkara yang jadi..moga aku makin tabah hadapi hidup ini..

untuk entry kali ni,aku nak cerita pasal kawan aku yang satu ni...hmm...

  • dia adalah deorang perempuan..
  • nama dia farhana bt erman..
  • aku panggil dia,farna..
  • kali terakhir kami jumpa ialah masa form 3..so kiranya dah 8 tahun aku tak jumpa dia..
  • sekarang dia makin kurus..dulu,die berisi jugak..dia kata dalam perut dia banyak cacing..hahaha..
  • sekarang dia masih belajar..final year medic di ukm..hmm,bakal doktor..
  • boyfriend dia pun sama jugak,bakal doktor..

hah,cukup kot entry pasal farhana ni..ehehe..ok,aku kenal dia ni masa pergi kem pandu puteri..dari situ la aku kawan dengan dia sampai sekarang..sebab dah lama sangat tak jumpa,so kami pun plan untuk jumpa pada hari ahad lepas..kami berjumpa di mid valley..aduyaiii,makin kecik and slim aku tengok dia..lepas dah jumpa tu,kami pergi minum..borak-borak panjang dengan die..yela kan,dah lama sangat tak jumpa..

lepas minum-minum,kami pergi jalan-jalan..hah,habis kami tawaf mid valley tu..bukan sekali tapi 3 kali..ahahaha..tapi syok la..seronok sangat dapat keluar sama..bf aku pun boleh masuk dengan dia..siap dia cakap yang bf aku tu kelakar..hehehe..lepas dah habis tawaf tu,kami pergi surau untuk solat asar..lepas dah solat,kami tunggu bf si farna ni datang..bila bf dia dah sampai,kami sekali lagi tawaf mid valley tu..yang si farna ni mau belikan kasut untuk bf die..mau pergi jogging katanya..ehehe..bagus-bagus..menjaga kesihatan..and then,kami pergi guardian beli barang2 penjagaan diri (wah,sangat skema ayat saya..hahaha)..hmm,jumpa jugak budak sekolah dulu..malu sangat sebab kantoi dating..ahakkksssssss..lepas dah habis beli barang semua,kami pun membawa haluan masing-masing..farna dengan bf dia balik sebab bf dia ada meeting..yang kami pulak,pergi solat maghrib dulu and then baru balik..




apa-apa pun aku sangat-sangat happy sebab dapat jumpa farna..hilang sikit rindu..ehehehe..ok la,nak cerita tu jer..jumpa lagi k..bye,salam...

p/s : aku pakai baju kurung tu sebab,sebelum jumpa farna aku pergi kenduri..ehehe..
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com