Wednesday, May 16, 2012

13th entry 2012 : Semoga selamat semuanya..

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
sambil-sambil tunggu nak discussion,update sekejap..hehe..
life makin busy..macam biasa la kan dah nak akhir-akhir sem ni..
jadual exam dah dapat..so sem ni memang nak kena struggle la..

just entry pendek..
kepada ayah saya semoga selamat sampai ke indonesia..
ayah ada kerja kat sana selama 5 hari..
sambil bekerja sambil melawat tempat orang..
saya cakap bestnye dapat jalan-jalan..
tapi ayah cakap kat saya "apa yang bestnya?"..haha..sabar ja la..

kepada adik saya yang seorang tu..
fikir baik-baik sama ada nak ke matriks or uitm..
dan juga kepada my future sis in law,insyaALLAH.
pun sama..fikir baik2 nak ke matriks or upm..
kalau matriks tu mungkin senang sebab dekat dengan rumah ja.
cuma kalau yang upm tu dapat kat bintulu agak jauh..tapi seronok la dapat tempat orang dan kos yang dapat pun memang yang nak kan..
so fikir la mana yang terbaik ye..
dari kejauhan kakak mu mendoakan semoga kalian tidak tersilap membuat keputusan
dan akan beroleh kejayaan..

oklah..nak start group discussion dah ni..
jumpa di next entry k..
upsss,before terlupa saya nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua guru yang pernah mengajar saya,guru-guru lain,dan juga kepada rakan blogger Juliet Ira dan Budak Penjara..
sekian,wassalam..


quote for today


15 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck for u exam....wah,siap bg amanat pada future sis in law...sweetnye....

Hanim Irsyad said...

gud lux for u, for ur dad, semoga selamat sampai dan selamat pulang. untuk adk juga dan future sis in law gud lux!

Hanamiko Sakura said...

gud luck semuanya >< hehe

laskar pelangi said...

goodluck for you:))

teha said...

semoga semua nya baik2 jee :)

teha said...

semoga semua nya baik2 jee :)

ILA HonEyBuNNy said...

dearrrr..

rindu ila x?hehehhe..maaf ila lama xterjah...rinduuunya nak macam dulu..hehhe

wahh..suka gila ila kata2 leeya neh..berguna sangat2..menarik lak tu..:)

semoga sihat selalu dear..

si kiut lavender said...

all the best sweety..:)

Woofer Storm said...

gud luck untuk anda juga..

#cantik quote,ajarkan sy..plzzzz slmt mlm..

Woofer Storm said...

slmt hari guru buat mereka yang bergelar guru..tanpa mereka siapalah sy^^

nabilah_2908 said...

kesibukkan seorang pelajar... ;)

Woofer Storm said...

salam buat cik leeya..

#sy dah makin malas nak update,persis sama macam anda.

Juliet_iRa~" said...

heee..thankss k.leeya utk ucapan hari guru..wpn br skarang bc..ngeee

CikUna said...

haha.. lama tak BW sini.. tengok2 dah banyak entry yang terlepas.. hehe

amna said...

assalam..
mohon share gambar ni ye.. :')

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com