Tuesday, June 12, 2012

15th entry 2012 : Final exam

Assalamualaikum readers..
Lama dah tak menulis blog..
Maaflah banyak kekangan masa dua tiga minggu ni..
Sekarang ni dah start final exam.4 paper dah lepas and 2 more to go..
Tak tahu macam mana nak cakap tapi paper untuk sem ni memang susah juga la..
Harap-harap semuanya ok..risau juga kalau tak sampai target..
Kawan-kawan doakan saya k..
Oklah,nak sambung study semula..esok paper fisiologi..harap-harap soalan ok la..
Orait,till then..see ya..nanti ada masa saya blogwalking blog kawan-kawan ya..
Wassalam..

posted from Bloggeroid

9 comments:

Hanamiko Sakura said...

gud luck ;)

Asyiqin Haulisah said...

good luck my dear.

HeNRieTTa JoSe said...

good luck for ur exam....

ILA HonEyBuNNy said...

dear...

good luck tau...xsempat wish kt whatsap...

semoga dpt result gempaq tau...:)

yad'z said...

gud luck 4 final.. ^^

say to easy=) said...

hye!dah lama x jenguk sini.same la busy jgk.now quite free.:)btw good luck yeah :)

Syahirah Suhaili said...

ngee..tengah final ke skarang? gudluck! :D

Woofer Storm said...

semoga ada kegembiraan bisa anda kecapi,tak dpt lagi update blog woofer storm buat msa ini kerana tak dpt nak access..hanya mampu update blog lensa kamera,hehe itupun bla ada kerajinan..selamat petang,,

Woofer Storm said...

baru munculkan diri dapat update 2 entry sekaligus.heheee

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com