Saturday, October 29, 2011

44th entry 2011 : Account has been disabled

assalamualaikum dan salam sejahtera..
alhamdulillah hari ini saya ada masa untuk update blog..ini pun sebab ke library untuk siapkan assignment..
sambil buat assignment sambil menulis blog.
ok la tu kan..ehehehe..

actually hari ni nak kongsi something dengan semua..
hmm pernah tak account anda-anda semua di disabled kan??
macam gambar di bawah ni la..


hmm hari tu,account blog saya tiba-tiba ja jadi macam ni..
saya pun tak tahu kenapa..
sangat cuak,gelabah,sedih dan macam-macam la..
saya try juga beberapa kali tapi masih juga tak boleh..huhuhu..

saya pun macam dah give up so saya biarkan ja dulu..
saya ada bagitau google apa yang terjadi..
tunggu esok baru saya try semula..

so esoknya saya try lagi..
kali ni disuruhnya saya verify segala macam contohnya email dan password.
dan lepas tu alhamdulillah,blog dapat dibuka semula seperti biasa..
hilang sudah perasaan cuak,gelabah dan yang senagkatan dengannya..

so,itu ja la saya nak kongsi..
hingga jumpa lagi..
sekian,wassalam.. 
>_<

Sunday, October 23, 2011

43rd entry 2011 : 1st time beli & bagi bunga pada orang

assalamualaikum dan selamat pagi semua..
mata tak boleh nak lelap lagi even jam sudah menunjukkan 1.11 pagi..
lama dah tak update blog..
so,curi masa untuk update sekejap..

nak dijadikan cerita,hari tu 1st time saya bagi orang bunga..
rasa sangat lucu..sangat teruja..sangat segan..sangat tak tau nak bagi bunga macam mana..
macam-macam la rasa..
pada hal nak bagi bunga ja pun..tapi 1st time kan..so rasa lain macam sikit la..
pilih punya pilih..ni la hasilnya..


untuk dia...


untuk wan irma idayu restu..


thanx untuk kalian sebab terima bunga yang tak seberapa ni..
oklah,ini saja la yang mau cerita..
jumpa lagi..daa..
sekian,wassalam.. 
>_<

Wednesday, October 5, 2011

42nd entry 2011 : First assessment

assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
lama rasanya tak berblog..
almaklumlah,sibuk dengan kuliah,tutorial,dan tugasan..
masih seperti semester lepas,hari sabtu saya masih ada kokum..
sighhhhhhhh~~

ok,1st assessment dah selesai.
alhamdulillah..
komen yang diterima dari pensyarah pun ok sehingga menaikkan semangat saya untuk terus belajar subjek ni..hehehe..
actually subjek ni subjek elektif untuk kos saya..
seronok juga la belajar subjek ni..
tapi kan,nak tak nak kena juga la belajar..


assessment ni saya tulis dalam bahasa melayu ja..
sebabnya slide yang dr. murnizam  ni dalam bahasa..hieeeee..
dia kata ada ja slide dalam english tapi dia tak tau mana dia letak..
minggu-minggu yang seterusnya slide english dah..

ni baru satu ja selesai..assignment masih dalam progress lagi..
belum ada yang mampu disiapkan..
hopefully nanti dapat la siap before submission date..
ok lah,ada class lepas ni..
mau solat then pergi class..
sekian,wassalam..
>_<


p/s : kepada sesiapa yang bergelar student,semoga success untuk sem ni dan sem-sem yang akan datang..

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com