Friday, January 18, 2013

1st entry 2013 : Semakin sunyi

assalamualaikum dan salam sejahtera..
apa khabar readers??diharapkan semuanya sihat..
lama dah tak menulis kat blog ni..
kesian terbiar..maaf sangat-sangat sebab tak dapat update blog..
semester ni agak busy..alhamdulillah sekarang ni saya dah habis pun semester 5..
tinggal 1 semester lagi nak habiskan study..
harap-harap semoga semuanya berjalan dengan lancar.

hari ni dah 18hb Januari 2013..
maknanya dah 18 hari kita meninggalkan tahun 2012..
pelbagai kejadian sedih dah gembira yang berlaku kepada saya..
apa-apa pun semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelum ini.. ^^

hmm,hostel semakin sunyi sebab ramai yang dah balik rumah..
tinggal la kami di sini..
tak dapat nak balik awal sebab next week ada program di Kota Belud..
lepas habis program baru fly balik semenanjung..
tak sabar sebab dah plan macam-macam bila balik sana..



oklah,kita jumpa lagi nanti ye..
insyaallah ada masa saya blog walking kat blog readers semua k..
take care..
sekian,wassalam..




 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com