Saturday, October 29, 2011

44th entry 2011 : Account has been disabled

assalamualaikum dan salam sejahtera..
alhamdulillah hari ini saya ada masa untuk update blog..ini pun sebab ke library untuk siapkan assignment..
sambil buat assignment sambil menulis blog.
ok la tu kan..ehehehe..

actually hari ni nak kongsi something dengan semua..
hmm pernah tak account anda-anda semua di disabled kan??
macam gambar di bawah ni la..


hmm hari tu,account blog saya tiba-tiba ja jadi macam ni..
saya pun tak tahu kenapa..
sangat cuak,gelabah,sedih dan macam-macam la..
saya try juga beberapa kali tapi masih juga tak boleh..huhuhu..

saya pun macam dah give up so saya biarkan ja dulu..
saya ada bagitau google apa yang terjadi..
tunggu esok baru saya try semula..

so esoknya saya try lagi..
kali ni disuruhnya saya verify segala macam contohnya email dan password.
dan lepas tu alhamdulillah,blog dapat dibuka semula seperti biasa..
hilang sudah perasaan cuak,gelabah dan yang senagkatan dengannya..

so,itu ja la saya nak kongsi..
hingga jumpa lagi..
sekian,wassalam.. 
>_<

18 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...cian leeya....google main2 cuk cak dengan leeya tu....

ila pernah gak xleh buka...faham cmna perasaan tu..ngeh3...

Leeya Hezlin said...

hehehe..itu la pasal ila..
boleh pulak dia mau main macam tu kan..
sabar ja la..
at least dah ada experience dalam hal2 yang macam ni..

yang tak tahan tu siap mengadu lagi kat ila..
hahahahaha..

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3..biasa leeya...bila dah cuak mst nak gtau org....risau dan resah..bukan leeya ja..orang laki pun lau xleh log in blog dia resah..ehhehe

Leeya Hezlin said...

hehehe..sian ila..apa2 pun thanx ila..
2 la..semua orang akan resah and cuak kan.
lagi2 yang addicted kat blog..huhu

Juliet_iRa~" said...

pernah2..:D

dia siap suh bg no fon utk dia bg code utk verify kan??????

Leeya Hezlin said...

pernah eh??
huhu..sama la kita..
kenapa jadi macam tu eh??

aah..betul2..
siap minta no fon untuk verify..
>_<

nabilah_2908 said...

ramai dah blogger kena macam ni..

ada sorang blogger tu minta tolong sy selesaikan masalah ni gak...

siap suh masukkan no fon tuk pihak blog hantar code number..

layan kan gak...and alhamdulillah..blog tu dah boleh buka semula.. :)

hope tak jadi lagi la perkara yg mencemaskan ni...huhu.. :)

Leeya Hezlin said...

hmm 2 la..
agaknya time tu turn leeya kan..
saja la tu bagi cuak..
ehehehe..

apa2 pun blog dah ok..
hope tak jadi dah lepas ni..huhu..

iszieylyanziy said...

da penah kene...kene verify email gak,,cuak kot mula2 kena tu

Leeya Hezlin said...

aah..memang cuak kan..
xapa la..
hanya insan terpilih ja yang kena..
ehehehehe.. >_<

ILA HonEyBuNNy said...

wakakkaka...datang kaco leeya jap di sini...wat kaco kat blog leeya..ehheh

Hanih Borhan said...

Cuak jugak kalau jadi macamtu kan...dahlah saya ni jenis x reti nak report2 ni...

oya said...

xtau nk buat apa if kena mcm tu..

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny :

hahahaha..
kacau la ila..
dialu-alukan..
ehehehehe

Leeya Hezlin said...

Hanih Borhan :

saya pun cuak juga hari tu..
sebab first time kan..
siap mengadu kat member lagi..
hieeeeeee

Leeya Hezlin said...

oya :

saya pun tak tau juga..
tapi try juga cari solution..
hehehe.. >_<

Woofer Storm said...

pernah kena gak sekali,nasib baik boleh reset balik..hehe

#bz ke tak update?best tak study skg ni???bila nak balik cuti?ehhee ada masa datang Kota Belud lagi.hehee

Leeya Hezlin said...

hahaha..sama la kita eh..
aah busy sikit dah last2 kuliah ni..
insyaALLAH tak busy nanti leeya update..

best ja study..tak sabar mau habiskan sem ni..
next year bulan 1 balik la..
insyaALLAH..hajat memang nak ke sana lagi.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com