Wednesday, October 5, 2011

42nd entry 2011 : First assessment

assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
lama rasanya tak berblog..
almaklumlah,sibuk dengan kuliah,tutorial,dan tugasan..
masih seperti semester lepas,hari sabtu saya masih ada kokum..
sighhhhhhhh~~

ok,1st assessment dah selesai.
alhamdulillah..
komen yang diterima dari pensyarah pun ok sehingga menaikkan semangat saya untuk terus belajar subjek ni..hehehe..
actually subjek ni subjek elektif untuk kos saya..
seronok juga la belajar subjek ni..
tapi kan,nak tak nak kena juga la belajar..


assessment ni saya tulis dalam bahasa melayu ja..
sebabnya slide yang dr. murnizam  ni dalam bahasa..hieeeee..
dia kata ada ja slide dalam english tapi dia tak tau mana dia letak..
minggu-minggu yang seterusnya slide english dah..

ni baru satu ja selesai..assignment masih dalam progress lagi..
belum ada yang mampu disiapkan..
hopefully nanti dapat la siap before submission date..
ok lah,ada class lepas ni..
mau solat then pergi class..
sekian,wassalam..
>_<


p/s : kepada sesiapa yang bergelar student,semoga success untuk sem ni dan sem-sem yang akan datang..

16 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

wah...very good tu leeya...

ne ila terasa tercabar neh...hehe
nak belajar rajin2 jugak la..ngeh3...

bagus leeya neh...sukses selalu dear...;)

Leeya Hezlin said...

ada yang lain juga dapat..
apa2 pun leeya bersyukur..
bukan nak riak tapi mau kongsi kegembiraan..
blog ni pun macam diari juga kan..

leeya buat semampu yang leeya boleh..
alhamdulillah bila diterima..

leeya doakan ila juga sukses selalu..
>_<

nabilah_2908 said...

lama nya tak tulis panjang2 mcm ni..huhu...

nampak perkataan Very Good..wah..tahniah..keep it up... :)

teha said...

wah ! dpt very good tu.. syok nyee !

Leeya Hezlin said...

nabilah :
leeya pun lama dah tak tulis nabilah..
ni pun sebab miss minta tulis tangan.jadinya tulis tangan la..

thanx nabilah..insyaALLAH.. >_<

Leeya Hezlin said...

teha :

hehehe..syok juga la..
>_<

Arpiiz said...

saya pun banya assignment yang tak siap lagi..huhu

Leeya Hezlin said...

sama2 la kita menyiapkan assignment yang banyak tu ya..hehehe
chaiyok2.. >_<

Syahirah Suhaili said...

waa...bez nye dapat komen yang menaikkan smangat..hehe..leeya boleh! chaiyok! :D

Leeya Hezlin said...

mau panggil apa ya??
panggil suhaili la k..
best juga la..hehe..
hope sampai bila2 pun leeya boleh..
>_<

budak penjara said...

tulisan pompuan nmpk cm sama je..gtuu jee

Leeya Hezlin said...

hehehe..biasa la perempuan..
>_<

Juliet_iRa~" said...

wow!
very good tu..
keep it up!

Leeya Hezlin said...

hehehe..
thanx Juliet_iRa~

Woofer Storm said...

sy bukan studnt lagi.tapi sy ingin menjadi stdnt balik..,mengidam mak

#apa kata pasang widget linkwithin..boleh sy tengok entry awk yang lain.hehhee

Leeya Hezlin said...

hehehe..sambung la belajar lagi..
masih ada masa lagi.. :)

ala,saya tak pandai mau pasang widget linkwithin tu..
hieeeeeeeeee...

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com