Sunday, October 23, 2011

43rd entry 2011 : 1st time beli & bagi bunga pada orang

assalamualaikum dan selamat pagi semua..
mata tak boleh nak lelap lagi even jam sudah menunjukkan 1.11 pagi..
lama dah tak update blog..
so,curi masa untuk update sekejap..

nak dijadikan cerita,hari tu 1st time saya bagi orang bunga..
rasa sangat lucu..sangat teruja..sangat segan..sangat tak tau nak bagi bunga macam mana..
macam-macam la rasa..
pada hal nak bagi bunga ja pun..tapi 1st time kan..so rasa lain macam sikit la..
pilih punya pilih..ni la hasilnya..


untuk dia...


untuk wan irma idayu restu..


thanx untuk kalian sebab terima bunga yang tak seberapa ni..
oklah,ini saja la yang mau cerita..
jumpa lagi..daa..
sekian,wassalam.. 
>_<

24 comments:

Juliet_iRa~" said...

mesti ehem2 y konvo kan..hee..
comel2 bunga tuu..
nak 1...heee

Leeya Hezlin said...

hehehe..aah awak..
si ehem-ehem yang konvo..
tu yang kalut nak pilih tu..
sebab tak pandai kan..hehe..

awak pun nak??
boleh2..tapi awak kena la konvo dulu..
nanti kite bagi 1 untuk awak,k..
>_<

iszieylyanziy said...

ehem ehemm,,is pon dpt bunga wpon lon konvo,,hehe,,

nabilah_2908 said...

lepas ni Leeya lak yg terima bunga... ;)

Juliet_iRa~" said...

haha..;p

pilih je janji cantik..

lelaki ni terima je..haha..;p

okeee..nt kite konvo kita btau awk tau..kekekekke

Leeya Hezlin said...

iszieylyanziy :

wah,bestnye dia dapat bunga..
kite dapat bunga masa konvo dip dulu ja..hehehe

Leeya Hezlin said...

nabilah:

hehehe..siapa nak bagi leeya bunga??
nabilah eh??hehehe..

Leeya Hezlin said...

Juliet_iRa :

hah tu la..
janji dia suka kan..hieeeee..
bereh2..nanti bgtau k..
ada rezeki boleh bagi..
>_<

budak penjara said...

ak plak kali petama dpt bunga dari org..hehehe

Leeya Hezlin said...

ooh yeah???
apa perasaan??
mesti seronok kan..
hehehehe.. >_<

Juliet_iRa~" said...

heee...
awk konvo bila??

ILA HonEyBuNNy said...

Yeayyy blog leeya dah boleh buka..hehehe


tgk.ila dah terlambat nak komen entry neh...sblm neh bz...maaf dear....

cantiknya bunga untuk si dia...eheheheh

Leeya Hezlin said...

Juliet_iRa :

kite konvo lambat lagi la awak..
insyaALLAH tahun 2013..
>_<

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny :

hehehe..yeah,blog dah boleh buka..
its ok la dear..
leeya pun busy..
kadang2 xsempat mau komen ke apa..

btw,thanx..
biasa2 ja bunga tu..
>_<

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....mana da bunga tu biasa2...cantik la dear..pandai leeya pilih..ehheh

oya said...

cantiknya bunga..nakkkkk jugak..

teha said...

syok nyee ble dh konvo kan... bile dpt bunge.. hehe :)

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny:

hehehe..tq ila..
kalau cantik,lepas ni boleh dah la pilih bunga tanpa rasa apa2..
hieeeee.. >_<

Leeya Hezlin said...

oya :

thanx oya..
mau juga??bila konvo??
boleh bagi if ada rezeki..
>_<

Leeya Hezlin said...

teha :

aah..syok juga..
leeya pun dapat bunga masa konvo dip dulu..
itu la 1st and last..
hahahaha..

cepat2 la konvo k.. >_<

Syariniey Amran said...

alololo
sweet la leeya bunge2 nih
lama xsinggah sini. busy sangat skrg. maaf yaa :') miss you.
take care kat sabah nun jauh disana :)

Leeya Hezlin said...

Syariniey Amran :

thanx sya..
its ok sya..
nama pun student kan..mesti la busy..
insyaALLAH..
sya pun take care ya >_<

Woofer Storm said...

untuk sy takde ke?ehheee

Leeya Hezlin said...

konvo dulu..
then,mesti ada yang bagi bunga..
ehehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com