Wednesday, January 18, 2012

2nd entry 2012 : Saya suka minum air milo..kawan-kawan??

assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan..
alhamdulillah..dah 3 hari berada di rumah..
hehehe..
sangat best bila ada kat rumah..macam-macam ada.. :)

kawan-kawan,saya suka minum air milo ais yang pekat..
biasanya kalau saya buat air milo,mesti letak milo banyak-banyak..
kalau terlebih rajin atau terlebih malas,saya ke kedai beli air milo kotak..
sedapnya...hehehe..





p/s : kawan-kawan suka minum air apa??

30 comments:

teha said...

fruit juice ! :)

nabilah_2908 said...

kalau kt kedai la kan..lebih suka minta fresh orange...

kalau makan lite2...baru sy mintak ice blended cappuccino..mmm..sedapnya.. :)

kt rumah bfz selaluya..susu+satu sudu kecil nescafe.. :)

Woofer Storm said...

suka minum lobak susu..

#lagi suka minum dari air tangan anda..mampu?ahahaaa selamat bercuti^^

Woofer Storm said...

tak abis2 ngan milo,air lain tkde ke??
best la tu dapat cuti.grrrrrrr

awekz qlate said...

sy pn ska mnum mil0000...hikhik..akak..rndu sm kamo0...:)

هانيم إرشاد said...

suke jugak milo. kalau terblbih rajen, pegi kedai mamak. mintak milo kaw punyee :) heee

Juliet_iRa~" said...

suka gak milo..hee..tp sll mnum jus buah2an kalo mkn nasi..ngee

akk da igt ke ira y mn?ahahaa...cari blk gamba dl2 ke?

skang dah jd dah ira cikgu..ngeee

Kazen said...

nie pun one of my fevert gak laa...same minum air milo pekat haha

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

fathiahRAIHANA said...

suka milo jgak! dr kcik dah dok besa minum, hehe.

Leeya Hezlin said...

teha:
suka juga minum fruit juice..
yang paling suka,mango juice..
kalau rajin,buat juga di rumah..ehehehe..

Leeya Hezlin said...

nabilah:
ooh ya??hehehe..
leeya jarang minum ice blended ni..
kalau dah mengidam sangat baru la pergi beli.. :) :)

Leeya Hezlin said...

woofer storm:
ooh ayah saya pun suka lobak susu..
air dari tangan saya??
ahaaaaa..mai la datang rumah melawat..lalalala..

air lain eh??
ada2...hieeeeeee...

p/s:mesti la seronok bercuti..jangan jelez..hehehe

Leeya Hezlin said...

murni:
sama la kita..
rindu juga sama murni..
take care ya cuti2 ni..
jumpa sem depan..
:) :) :)

Leeya Hezlin said...

hanim:
wah..selera kita sama la..
masa kerja dulu suka juga minum kat kedai mamak..
lagi2 restoran thaqwa..hehe

Leeya Hezlin said...

Juliet_iRa:
akak kalau dengan nasi memang jarang minum dengan milo..
biasanya minum ice lemon tea..
kalau kat umah memang gila2 minum milo..

aah dah ingat..tak la..akak tengok gambar ira betul2..perhati setiap inci muka..hehehe..

p/s:selamat pagi cikgu..hehe

Leeya Hezlin said...

kazen:
yeah..kita boleh jadi geng..
hehehehe

Leeya Hezlin said...

fathiahRAIHANA:
yeah,ada lagi sorang yang boleh jadi geng suka minum milo pekat..
ehehehhe.. :)

Woofer Storm said...

datang melawat?boleh ke?ehhee takkan nak minum2 je,makan2 takde.

#tau la cuti,takkan entry milo ni je..cuba buat entry makan2 sikit,.lapar ni,perut meragam dua tiga hari ni.cian tak?hehe

Juliet_iRa~" said...

ahaha..lawak la akk ni..setiap perhati..di ira chubby ms kat tec..so muka cm lain ckit kot..ngeeee ;p

selamat cuti sem akk!ira xrs mcm ira dah kerja..ahahaa..rs mcm prac je..;p

Leeya Hezlin said...

woofer storm:
hmm,nanti yer untuk entry baru..
petang ni mau pergi melawat kawasan sampai hujung minggu..
so tak dapat nak update...

ala kesiannya..
hmm,makan macam2 la kot..or ada makanan yang tak boleh makan dan menyebabkan sakit perut..
get well soon..

Leeya Hezlin said...

Juliet_iRa~:
hahahaha..itu sudah semestinya..
kena perhati betul2..
btw,dah ingat ni ok la..
xda la lupa junior 1 kos sendiri..hehehe..

thanx ira..selamat menjalankan tugas.. :) :)

Woofer Storm said...

budak milo ni,asik dgn milo je..

#kalau rasa sy ni kawan kamu,esok malam kena update ye^^

ILA HonEyBuNNy said...

ila mcm2 air suka..hehhehe

leeya cm kwn ila tau...gilakan air milo..hehhe..hari2 mau minum..

dear...cuti eh skrg? mishhh u...

Woofer Storm said...

sy suka makan leeya hezlin...

hehee

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny:
ooh yaka??
boleh la kami jadi geng..
ehehehehe..
aah dear..leeya tengah cuti sekrang ni..
miss u too.. :) :)

Leeya Hezlin said...

woofer storm:
ups maaf..
leeya hezlin tidak boleh di makan..
ini sebab dia bukanlah makanan..
harap maklum... :p :p

Woofer Storm said...

tak kira,tak leh makan..blog ni sy makan..ehhee

#update la,nak gak baca hasil rapuan kamu..heheeee

HeNRieTTa JoSe said...

hmmm....dulu dulu memang suka minum milo....minum milo xyah mam pown xpe....skang dah xleh nk mnum...rasa cam nak kuar ec pwut...huhuhu....

Leeya Hezlin said...

woofer storm:
uit..uit..
mana boleh makan blog orang..
makan la blog sendiri..
sangat dialu-alukan.. :p :p

Leeya Hezlin said...

heNRieTTA JoSe:
ooh yeke??kesiannya..
jadi sekarang ni tak minum milo dah la eh??
tapi minum milo ni memang membuatkan kita rasa kenyang..
xpayah makan nasi pun xpa.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com