Tuesday, September 13, 2011

41st entry 2011 : Kembali menjalani rutin sebagai seorang pelajar


hopefully semester III ni akan berbaik-baik dengan  saya..
new semester,new spirit,new subjects,new lecturers..
sekian,wassalam..

p/s : sorry tak sempat nak ke blog rakan-rakan..insyaALLAH kalau ada kelapangan saya jenguk anda.. :)

23 comments:

teha said...

dear , study leklok yee :)

nabilah_2908 said...

selamat kembali mengadap buku Leeya... :)

AinsHa=( said...

akak, best tak ambik psikologi? #teruja

Arpiiz said...

selamat sambung belajar lagi..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

all the best leeya syg...

macam pernah dgr ayat tu...tapi d mana ya..hehe..

sama la ila..busy skrg neh walaupun xmula stdy g....

take care di sana dear..;)

Leeya Hezlin said...

teha :
insyaALLAH leeya study elok2..
hehehehe..
btw,thanx yaa.. :)

Leeya Hezlin said...

nabilah :
selamat..selamat..insyaALLAH..
mau mengadap buku setelah lebih 4 bulan bercuti..
memang payah tu...hehe..
btw,thanx dear.. :)

Leeya Hezlin said...

ainsha :
psikologi eh??
bagi akak best la..sebab tu akak pilih..hehehe..
tapi kat ums ni ada banyak psikologi..
akak ambil psikologi kanak-kanak dan keluarga..major course la ni.. :)
ainsha mau ambil psikologi juga ka??

Leeya Hezlin said...

arpiiz :
thanx yaa..hehehe.. :)

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny :
thanx dear..
all the best to you too..
leeya busy juga..
dengan nak atur class la,tutorial la,apa la..macam2 la..huhu..
insyaALLAH..ila pun take care ya.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

leeya...cmna kelas smgu neh? ok x?

ada rindu2 rumah x? optsss...hehe...sori cian leeya..kang rindu home sweet home lak...

xpa....masa belajar cmne la kan...perlukan pengorbanan dlu..;)

Leeya Hezlin said...

ila :
class ok la..tapi ada juga yang belum start..
rindu rumah??hehehe..belum lagi kot..

yup,betul tu ila..masa belajar ni la paling banyak pengorbanan..
apa2 pun semoga kita berjaya ya ila..
>_<

AinsHa=( said...

wah, ni makin teruja ni. Satu lagi soklan, kaunseling ngan psikologi tu dlm bdang yg sma ke?

Leeya Hezlin said...

teruja ka??hehehe..
tahun ni kos yang paling banyak hantar application kan,kos akak..
and kos lain2 dalam sekolah psikologi ni pun top 10 juga..

lecturer cakap ramai yang mau belajar psikologi..hehe..

hmm tu akak xpasti la sayang..bagi akak tu dua benda yang berbeza..bidang maybe sama la..
tapi di sini ada kos psikologi kaunseling.. >_<

Peluang Bisnis Online BlakBlakan said...

Blog yang berisi artikel informatif dan menarik untuk dikunjungi... :)
Blog ini sudah saya follow, kunjungi dan follow balik yah...

ILA HonEyBuNNy said...

ok leeya...

insyaAllah sama2 kita berjaya...blajaq rajin2...hehe

Syahirah Suhaili said...

selamat berjuang kembali! :D

Leeya Hezlin said...

ila :
insyaALLAH..ameen..semoga semuanya dipermudahkan..

hehe..belajaq main2.. >_<

Leeya Hezlin said...

syahirah :
thanx dear.. >_<

fathiahRAIHANA said...

akakkkk ana cm nak amek psikology la, hihihihi. nt ada msa cite lagi lagi dan lagi ye :)
moga semuanya berjalan lancar, insyaAllah :)

Leeya Hezlin said...

ána :
meh,meh amik psikologi..hehehe..
insyaALLAH ada masa akak cerita k.
ameen..hopefully macam tu la..
>_<

ILA HonEyBuNNy said...

wink3....

busynya leeya syg neh...hehe....

Leeya Hezlin said...

wink3..
busy juga la ila..
ingat nak update blog semamlam..
tapi xdapat..
baru hari ni ada kesempatan..
>_<

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com