Monday, August 22, 2011

37th entry 2011 : Jadilah yang terbaik dan terhebat


14 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

buat yang terbaik dan hasilnya pun akan menjadi lebih baik kan...

semoga kita semua menjadi lebih hebat seperti ala2 michelangelo, beethoven dan shakespeare..;_)

Leeya Hezlin said...

yup..setuju sangat..
kalau kita buat yang terbaik,pasti akan dapat yang terbaik juga.. :)

insyaALLAH..mudah-mudahan..

ILA HonEyBuNNy said...

ila nak berjaya..hehe..

harap2 kita berjaya di masa hadapan kan leeya....amin..;)

selamat malam dear...;-)

Leeya Hezlin said...

sama la..leeya pun nak berjaya juga..
insyaALLAH semoga kita mendapat kejayaan di masa depan..berjaya dunia dan akhirat juga..
nytez2 ila.. :)

qamarguyz said...

Salam sis..
saya cuma seorang blogger kerdil tapi cuba menjadi yang terbaik..huhu..

Kerna itu, minta jasa baik & sokongan sis sikit boleh? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..Thanz yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

Leeya Hezlin said...

waalaikumsalam..
ooh ok..nanti sis ke sana k.. :)

teha said...

like like like ! :)

Leeya Hezlin said...

tq teha.. :)

Anis izyan Abd Rahman said...

apa pun pekerjaan kita, lakukan dgn terbaik ! nice dear

Leeya Hezlin said...

hmm betul tu anis..
kita kena buat yang terbaik dan seikhlas hati.. :)

tq for dropped comment..

ILA HonEyBuNNy said...

leeya....selamat malam...

jom tido..hehe...semoga leeya pun happy2 sokmo yer..hehe

Leeya Hezlin said...

tq ila..semalam tidur sudah..hehe.
semoga kita semua happy sokmo.. :)

nabilah_2908 said...

jgn biarkan org pandang rendah pada kita.... ;)

Leeya Hezlin said...

yup..kita kena buktikan yang kita boleh berjaya..
bukan mengharapkan pujian but at least rasa dihargai.. :)

biarlah kadang2 kita tak dapat penghargaan dari manusia..namun biar kita dapat penghargaan dari ALLAH..

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com