Saturday, August 6, 2011

32nd entry 2011 : Quotes for today

 assalamualaikum dan salam sejahtera..


  p/s : thanx to http://shafaaliaa.blogspot.com sebab ajar lukis doodle..
by the way,doodle saya tak cantik & nampak kaku..sebab 1st time try..hehe..
doodle ni seperti apa yang diajarkan..insyaALLAH saya akan cari sendiri identiti
untuk doodle saya yang akan datang..apa-apa pun thanx a lot..
happy weekend dear friends (",)

16 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

wah2...leeya dah pandai lukis doodle la..hehe..

comel2...nanti lukis lagi eh...

sedap kata2 tu...kalau kita rendah diri n sentiasa tersenyum..mst ramai suka kan..ehehhe

Leeya Hezlin said...

belum pandai sangat la ila..
banyak lagi kurangnya..
kena selalu lukis baru ok kot..
bak kata omputih 'practice makes perfect'

insyaALLAH,kalau rajin buat lagi..hehehe..

yup,kalau kita buat macam tu,ramai yang suka.mudah-mudahan kan.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

xpa leeya...

nanti ok la tu..kena ada minat kan..ila xminat sangat..hehe..

ya...tapi kadang2 takoot jugak kalau org xsuka dengan kita kan..hurm..

Leeya Hezlin said...

aah..kena ada minat nak buat..
leeya pun bukan buat selalu..ikut mood la..hehe

orang yang tak suka kita memang ada ila..
tapi kita buat biasa ja..buat baik dengan orang macam tu..
insyaALLAH lama2 dia suka la dengan kita.. :)

Umie Artoqiemie said...

waa.. walaupun kaku. nice try wehh. kiut je.

fathiahRAIHANA said...

wahh comel la doodle akak ^^
ana dok nak try tp asyik tadak masa ja
huu
jd ana biarkan je lukisan2 lam sketchbook tu, hue hue.
takpe nmpak kakau sbb 1st time kan
pasnie comel la tuuu ^^

Leeya Hezlin said...

umie artoqiemie :
thanx yaa for dropped comment.. :)

Leeya Hezlin said...

ana :
xla comel pun ana..
ana punya lukisan lagi comel + cantik..
akak saja mau try.yang kat sketch book pun ada tapi tu la..
ana lagi hebat.. :)

Scya Lollita said...

aceyh , lama2 smooth lah tu ^^

hamzah ian said...

ajar la aku lukis gak. huu

Leeya Hezlin said...

scya lollita:
hopefully macam 2 la.. :)

Leeya Hezlin said...

hamzah ian:
awak punya lukisan pun cantik juga..
mau ajar boleh tapi saya pun belum pandai sangat lagi.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

leeya...

cepat la lukis dodoi lagi...eh silap...

doodle...hehe

Leeya Hezlin said...

insyaALLAH..ada masa nanti leeya lukis lagi..
btw,thanx 4 u r support.. :)
luv you laa..hehehe

nabilah_2908 said...

eh..mcm mana nak buat...ramai tul blogger buat mende alah ni...huhu.. ;)

Leeya Hezlin said...

leeya lukis ikut tutorial..
ada link leeya bagi tu..
nabilah godek2 kat blog beliau..

nanti,nabilah pun boleh jadi terer..
leeya masih baru sangat2..so tak berapa menjdai sangat la..

btw,banyak tempat boleh lukis..photoshop,paint,photoscape..2 la antaranya.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com