Monday, August 8, 2011

33rd entry 2011 : Hanya sekadar lukisan

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
puasa ok??hehe..
rajin pula saya mau update blog..

lukisan ni saya lukis masa dalam class..
arghhhh,rindu pada UMS,lecturer dan kawan-kawan..
tinggal sebulan ja lagi sebelum kembali semula ke sabah..
rindu nak kena komen dengan lecture pasal presentation,kena wat assignment,pergi kokum setiap hari sabtu...rindu..rindu..rindu..

eh,eh..masuk bab lain pula..
lukisan ni hanyalah sekadar lukisan yaa.. (",)
upsss,kesian kertas-kertas saya..
bukan tulis notes pun tapi lukis gambar pula..hehehe..
maafkan saya ya kertas..tak apa,nanti saya guna awak untuk tulis notes bila buka sem baru nanti ya..




oklah,sekian wassalam..

26 comments:

nabilah_2908 said...

nggeee...comel je lukisan Leeya... :)

sy pun suka conteng2 notes...lukis bukan2..tp tak la cantik mcm Leeya ni..tah pape tah... ;)

Leeya Hezlin said...

tq nabilah.. :)

masa ni leeya boring sangat dalam class..
buka hp,cari themes menarik then lukis..hehehe..

ala,mesti lukisan nabilah pun cantik.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

wow..

leeya lukis tu??cantiknya...kretif rupanya leeya neh..

kalu ila xpndai la,tangan keras..

waduhh...rindu nak mulakan sem baru eh...napa ila malas neh..ehhehe...

Leeya Hezlin said...

aah ila..leeya lukis..
eh xla..leeya tak kreatif mana pun..
tiru2 lukisan boleh la..

ila ada kelebihan lain dari leeya..kan..kan..hehe.. :)

aah,rindu sudah mau masuk sem baru..
tapi bila dah sem baru,malas pula jadinya..hahaha..

H.J said...

lorh..kreatif jek

Leeya Hezlin said...

eh xada la wak..
kite tak kreatif mana pun..
biasa2 ja.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

erk? ila mana la ada kelebihan...kadang2 terfikir gak...apa la kelebihn ila..hehe

lukis xpndai..nyanyi xpndai..semua xpndai la..ehheh...

tu la...bila duk rumah teringat nak masuk U...bila dak duk sana teringat rumah lak..ehheh

Leeya Hezlin said...

hmm maybe ila belum dapat hint lagi ni kat mana kelebihan ila..

maybe kelebihan ila pandai jaga hati orang,ppandai jaga tutur kata..hah,tu kelebihan juga tu..

hah,tau xapa..bila ada kat sana fikir bila nak balik..hahaha..

aLyA_syGS said...

pandai melukis...comel betol lah..tulisan dia pon comel...wow wow,teori psikologi

Leeya Hezlin said...

tq alya..
btw,xcomel mana pun lukisan tu..hehe..
tulisan pun tulisan malas ja tu..

hehe..best belajar teori psikologi..tapi kena banyak mengingat la.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

leeya...itu ja kelebihan ila ada..ngeh3...

apa pun..alhamdulillah...setiap org ada klbhan dan kekurgn kan leeya...;-)

Leeya Hezlin said...

banyak lagi kelebihan ila tu..cuma xnampak ja.. :)

yup,betul tu..setiap manusia ada kelebihan dan kelemahan..kita ni tak sempurna..yang sempurna hanyalah DIA..

apa-apa pun,bersyukur la atas kurniaan ALLAH.. :)

sifu im said...

h2 lukisan 18SX ni sbb bercium..haha

Leeya Hezlin said...

ups..next time lukis gambar yang U punya..hehe..

act,dah ubah sikit gambar ni..kita lukis bersentuh hidung ja.. :)

H.J said...

lamo benor tak update belog ni.aahha

Leeya Hezlin said...

aik,lama eh??baru 2 hari ja..hehehe

nanti saya update ya..nak fikir entry apa mau tulis..

btw,thanx yaa.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

;-) leeya..

geng2 sengal dah terjah blog leeya la..haha

optsss...xbaik mengata diorg..ahahh

ILA HonEyBuNNy said...

;-) leeya..

geng2 sengal dah terjah blog leeya la..haha

optsss...xbaik mengata diorg..ahahh

ILA HonEyBuNNy said...

;-) leeya..

geng2 sengal dah terjah blog leeya la..haha

optsss...xbaik mengata diorg..ahahh

Leeya Hezlin said...

yes ila..

geng2 sengal??siapakah??

hahahaha..tak baik mengata..tak apa,dieorang maafkan ja tu..hieeee.. :)

H.J said...

geng sengal..?siapakah?aha

Leeya Hezlin said...

hmm dunno..tanya ila..dia saja yang tau.. :)

fathiahRAIHANA said...

comelnye ^^
akak pun terer lukis ye
hihihihi
pandai aje suh ana lukis potret utk die kannnn
akak la lukis utk ana ^^

Leeya Hezlin said...

hehe..tq ana..
akak tak terer la ana..
ana lagi terer.. :)

akak pernah sekali ja lukis potret..
tapi tu la,1st time buat memang tak berapa nak menjadi..

hehe..sebab akak tengok lukisn ana la akak minta ana lukis..hehe

fiq. said...

cantiknye lukisan, nampak sgt khusyuk melukis dr dengar lecturer.. ehhe

Leeya Hezlin said...

thanx fiq..
hehehe..mujur duduk belakang sikit..
kalau duduk depan mesti tak sekhusyuk ni.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com