Monday, August 27, 2012

20th entry 2012 : Quick update

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
firstly,rasanya masih belum terlambat nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua..
dengan harapan agar syawal pada tahun ini lebih meriah daripada yang sebelumya..
so,tinggal lebih kurang 2 minggu lagi sebelum terbang semula ke Sabah.
barang-barang masih belum siap satu pun..insyaALLAH by next week siap la..

one happy family..

raya tahun ni meriah like usual..
dan yang paling best raya tahun ni diberi kesempatan dengan rezeki yang ALLAH berikan untuk beraya jauh sikit la..
bermula dengan beraya di N9,diikuti raya di Perak,Kedah,Kelantan,Pahang,Melaka dan akhirnya kembali semula ke N9..
seronok tapi agaknya sebab berjalan jauh,badan pun jadi tak sihat..tapi hari ni alhamdulillah dah sihat sepenuhnya..

oklah,kita jumpa lagi next entry k..
sebelum tu ni ada video masa malam sebelum raya..
tengok bunga api..cousin yang beli..hehe
enjoy k..
sekian,wassalam..

video


p/s : terima kasih kepada blogger yang bagi kad raya dan duit raya..sangat2 menghargainya..

12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah...meriahnya beraya....abis psing satu malaya...hehehe....

PSSS....salam lebaran....mohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap...

nabilah_2908 said...

wah...jauh Leeya & family berjalan raya tahun ni.. :)

Nisa Greennnpanda said...

wah..jauhnye merantau gi braye..hehe..
meh aa gi umah sy lak.. >_<

fara said...

Warne tema kite samela taun ni.
Seppp tangan jom! Hehe~

Salam Aidilfitri! :)

Dkna Abza said...

raya sebulan..belum terlambat nak ucap selamat hari raya :)

asfira aminuddin said...

wau bestnye beraya banyak tempat. selamat hari raya! :))

AinsHa=) said...

selamat hari raya akak :)

O CIKTEDDY said...

raya sakan ek..huhu camat ari rayer! *tetibe pelat*

teha said...

wow ! comel laa sis :)

Everything's Everythings said...

wahh bestnya dapat beraya byk2 tmpat ;D
selamat hari raya juga..
One big and happy family ^^

Everything's Everythings said...

line laju baru tgk video fireworks tu.. alhamdulillah merasa la juga tgk, cousin yg beli ke? igtkan merdeka punya fireworks tadi haha

Woofer Storm said...

untunglah main bunga api,,

tak ajak main bunga api pun..ermmm hhe slmt mlm kak^^

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com