Tuesday, June 26, 2012

16th entry 2012 : Gerak hati


Aku tunggu dan terus menunggu

Namun,gerak hatiku benar belaka

Sudahlah..Jangan ditunggu sesuatu yang tidak mungkin

Terima Kasih

Biarlah aku melangkah dengan perlahan

Sebelum aku ditinggalkan perlahan-lahan tanpa aku sedari



nukilan, 26.06.2012


p/s : entry tiada kaitan dengan penulis..and alhamdulillah,rasa heaven sangat bila berada di rumah..have a nice day readers..

8 comments:

Asyiqin Haulisah said...

indah bahasa awak. :)

HeNRieTTa JoSe said...

slmt bercuti di rmah....pape pown...hidup mesti di truskan...

nabilah_2908 said...

seronok la dia dah cuti...huhu... :)

Woofer Storm said...

waaaa ayat dia,semua nak manis2 je kan?hahaa


cool la sis^^

amna said...

setuju dengan gerak hati kamu..
usah mengharap kunjungan yang tidak kunjung tiba..
sebaliknya berundurlah mencari ketenangan yang lebih abadi ^^

ILA HonEyBuNNy said...

betul neh?? entry neh tiada kaitan dgn penulis??

dear...nak wish tahniah sbb ada di rumah n bercuti..sangat2 jeles hokeh..hehehhe

Woofer Storm said...

sy dah mula nak rajinkan diri nak update..anda bila lagi??

Juliet_iRa~" said...

cuti sem ek k.leeya..hehe :)

bila blk sn?

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com