Friday, September 9, 2011

40th entry 2011 : Terima kasih ya ALLAH

assalamualaikum dan salam sejahtera..
alhamdulillah..syukur saya ke hadrat ILLAHI kerana masih lagi diberi kesempatan untuk melihat dunia ini..
sudah 24 tahun saya hidup di muka bumi ini..
tiada kata yang mampu diucapkan..
thanx for all the birthday wishes..
really appreciate it..
semoga kita sama-sama dirahmati oleh ALLAH..
happy birthday to me and also to all who are celebrate their birthday today,09/09/2011,
bersamaan dengan hari Jumaat..penghulu segala hari..
juga kepada semua yang lahir pada bulan SEPTEMBER ini..
SWEET SEPTEMBER everybody..
sekian,wassalam.. 


16 comments:

abghani said...

yea..harijadi kita sama...hapi besday 2 u

Leeya Hezlin said...

thanx abang ghani..
yaka birthday kita sama??
so kalau macam tu,happy birthday to you too.. >_<

teha said...

epy bday yee.. semoga panjang umo n dimurahkan rezeki :)

farhanaerman said...

sayang!!!!!!!!!!!!!!!!!hepi bday :)
aku doakan semoga ko panjang umur..murah rezeki....sentiasa diberkati Allah dalam ape pon yang ko buat,,n semoga cepat2 kahwin! :P

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah....leeya...

selamat hari lahir....sweet 24....

leeya wat sndri eh kad tu? comel..heheh

Leeya Hezlin said...

teha :
thanx si cantik manis.. >_<

Leeya Hezlin said...

farhana erman:
sayang...thanx for da wish..
insyaALLAH..
btw,ko kawin dulu sebelum aku..
hehehehe.. >_<

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny:
thanx my dear ila..
aah leeya buat sendiri ila..
xada orang mau bagi kad,so buat sendiri la..
ahaksssss.. >_<

fathiahRAIHANA said...

akakkkkkkkkk
Sanah hilwah :)
moga panjang umur, murah rezeki selalu ye .
May Allah bless ^^
moga amalan pun bertambah dengan hari2 yang makin mendekatkan kta dgn Allah :)

dan,
comel sangat sangat sangat kad tu . hihihihi .
Selamat Hari Lahir :)

Leeya Hezlin said...

fathiah raihana:

terima kasih atas ingatan..
insyaALLAH,semoga segala amalan kita sama-sama diberkati oleh ALLAH..

hehe..kad tu tak seberapa pun..
btw,thanx once again dear.. :)

nabilah_2908 said...

Happy Birthday dear...!! :)

Arpiiz said...

semoga panjang umur dan murah rezeki.. ^_^

Leeya Hezlin said...

nabilah:
thanx nabilah comel.. :)

Leeya Hezlin said...

arpiiz:
thanx arpiiz..ameen.. >_<

Syahirah Suhaili said...

happy belated birthday dear! hehe

tarikh befday kita sama,cuma lain bulan..adiela bulan 10..hehe.. smoga mendapat apa yang diimpikan :D

Leeya Hezlin said...

tq dearie..
ooh yaka??xlama lagi la mau burfday dia..
btw,happy burfday in advance..
>_<

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com