Friday, April 29, 2011

16th entry 2011 : Dashboard Baru

assalamualaikum..
lama dah tak jenguk blog..busy exam kan..
3 paper dah setel..semuanya susah..haish..takut tunggu result nanti..
soalan memang tak dapat nak diramal..apa-apa pun saya dah buat yang terbaik..
ni pun ada di library..study dengan housemate..

hmm,kawan-kawan semua dapat tak dashboard baru??
saya dapat..
ni la rupa dashboard baru tu..huhu



oklah..till then..wassalam.. 

10 comments:

HonEyBuNNy said...

aik?

leeya...napa ila xde pun..macam yg lama jugak?adehh...

good luck leeya...ila 4 hb ne dah keluar result...takottnya...

Leeya Hezlin said...

aik??ila xda macam ni??
ila punya yang macam mana la??
warna oren ka warna biru??

thanx ila..gudluck k..moga dapat result yang ok.. :)
insyaALLAH ila boleh punya..

HonEyBuNNy said...

ilanya oren...

aah..ila macam sebelum ne jugak..pelik binti ajaib..hehe...

Leeya Hezlin said...

ooh..leeya punya mula2 memang warna oren..
then warna biru..
la ni oren semula tapi bentuk yang baru la..hehe..

cik azeya said...

org punye same je. kaler biru. camne nak dpt kaler ni aek?

nabilah_2908 said...

ish....kenapa sy punya..masih yg lama...tiada perubahan...?

Leeya Hezlin said...

@ cik azeya :
ooh yeke??hmm saya pun tak tau la awak..
ni automatik bertukar..
maybe tak lama lagi awak punya pun akan bertukar.. :)

Leeya Hezlin said...

@ nabilah :
hmm,maybe perubahan tu slow-slow kot..leeya pun tak tau kenapa leeya punya berubah..huhu

nelly said...

nelly tkde pun ~
=='

Leeya Hezlin said...

hmm,nelly punya blog belum lagi kot..
nanti ada la tu.. ^_^

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com