Friday, May 6, 2011

17th entry 2011 : Tahniah Kawan

assalamualaikum dan selamat petang..
syukur ke hadrat Illahi sebab dapat saya menghabiskan 4 paper untuk final ni.
masih ada 4 paper lagi..
hope semuanya akan berjalan lancar..

sekarang ni tidak kira la musim cuti sekolah atau tidak pasti ramai yang melangsungkan perkahwinan mereka.
tak terkecuali juga kawan-kawan saya..
saya mendoakan agar kawan-kawan saya ni berbahagia hingga ke akhir hayat.
dan semoga perhubungan yang mereka bina akan sentiasa dilindungi dan berada di bawah payung kesejahteraan..insyaALLAH..
so,tahniah la kepada kawan-kawan saya ni..

..Pn. Farah Munji dan husband..

..Pn. Nur Shafina dan husband..

..Pn. Fatimah Murni dan husband..
ni special sikit sebab Murni bersanding di Kemboja..
sebabnya husband dia orang kemboja.

oklah,got to go..ada masa saya update lagi..
wassalam..

p/s : kepada yaya dan farna yang akan bertunang,semoga semuanya berjalan lancar.. ^_^


11 comments:

HonEyBuNNy said...

Tahniah kawan...;_)

sekarang ramai pakai baju pengantin merah kan....cantik lak ila tgk...;-)

cik azeya said...

semua org dah kawin, tiba2 rasa nak kahwin jugak. huhu

nabilah_2908 said...

weee.....bestnya...ramai yg dah melangkah ke alam baru... :)

farhanaerman said...

tengku!!!!
ko xd kat semenanjung ke skrg??
aku tunang 15 may ni..

Leeya Hezlin said...

@ honeybunny :
aah ila..ramai gak yang pakai warna merah..hehe..nanti ila kawin buat la warna merah ye..hehe..

@ cik azeya :
hah apa lagi,cepat-cepat la kawin ye.. :)

Leeya Hezlin said...
This comment has been removed by the author.
Leeya Hezlin said...

@ nabilah :
hmm tu la..nabilah bila lagi??hehe..

@ besties :
aah,aku xda kat semenanjung lagi..next week baru fly ke sana..huhu..ooh ok..aku try datang untuk ko k.. ^_^

SheY PuLL said...

alhamdulillah selamat dah kawen..:)
so niw tuan empunye blog biler lagi nka kawen?






JOM singgah blog saya nak... Epul dah giler ngan...

Leeya Hezlin said...

tu la..syukur la semuanya selamat..
orang??hehehe..i'allah bila sampai jodoh,kawin la..hehe..

Anonymous said...

aaaa...awak post gamba kite!sangat terharu da neh! :D
one of these days kalau awak balik semenanjung kita kena meet up ok??tersangat la lama tak jumpa awak tau!!
take care dearest!
i am honoured u mentioned me n put up my pics on ur blog!heee.:D
hugs-farah

Leeya Hezlin said...

ups...mana awak dapat link blog ni??kat fb eh??btw,sori curik u r pic..hehe..
kite dah ada di semenanjung pun..cuti sem sampai bulan 9..
i'allah,nanti awak free bagitau ok..kite always free..hieeee..
yup,sangat lama kita xjumpa..since standard 3..almost 15 years xjumpa..
kita pun nak sangat jumpa awak k..
take care dear friend..
hugs..kiss.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com