Thursday, April 14, 2011

15th entry 2011 : Final Exam

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
hope semua sihat ya..
saya alhamdulillah..sihat-sihat sahaja..
ok,final exam just around the corner..
hope sem ni saya dapat naikkan pointer..i'ALLAH..
schedule exam pun dah keluar..

WEEK 1

TARIKH DAN HARI
MASA
TEMPAT
SUBJEK
26.4.2011-SELASA
9:00-11:00
DKP 2 DAN DKP 3
PT10203 RESEARCH METHODOLOGY

14:00-16:00
DKP 2 DAN DKP 3
PT10303 SYSTEM AND THEORY PSYCHOLOGY
27.4.2011-RABU
9:00-11:00
DKP A1 DAN DKP A2
PT10603 PERSONALITY AND INDIVIDUAL DIFFERENCES



WEEK 2

5.5.2011-KHAMIS
14:00-16:00
DKP B1
UW00202 TAMADUN ISLAM DAN TAMADUN ASIA
7.5.2011-SABTU
9:00-11:00
DEWAN CANSELOR
EJ12201 UMS SEJATI II BOMBA DAN PENYELAMAT



WEEK 3

11.5.2011-RABU
9:00-11:00
DEWAN CANSELOR
UK00502 PERSONAL FINANCIAL MANAGEMENT

14:00-16:00
DKP A2
PA10203 PSYCHOLOGY OF INFANT AND CHILD DEVELOPMENT
12.5.2011-KHAMIS
9:00-11:00
DEWAN CANSELOR
UE00602 INTRODUCTION TO PHILOSOPHY


next week adalah study week..then 3 minggu exam and finally balik semenanjung..
tak sabar mau balik nak jumpa family dan kawan-kawan..
ramai kawan saya akan berkahwin bulan ni..sedihnya saya tak dapat datang..
saya hanya dapat hadir ke majlis pertunangan kawan saya yang seorang tu..
hmm tak apa lah..kalau ada rezeki dapat la jumpa mereka..
ok lah..till next time..
doakan saya untuk final exam ni ya..
sekian,wassalam..

8 comments:

HonEyBuNNy said...

good luck tau...buat yg terbaik....study awal tu penting...ewah..belagak je ila neh mentang2 dah habis exam..ehhehe

leeya mik research eh sem ne?

nabilah_2908 said...

course Leeya banyak membaca yer...

huhu...agak berat juga kan..

apa pun..Leeya pasti boleh....wish u all the best....habis exam..leh jerit Merdeka..!!!hehee.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
LAUK MALAS

Leeya Hezlin said...

@ honeybunny : tq ila for the advices..memang betul tu..kena la study awal..lagipun sem ni banyak pulak subjek..hehe..
aah ila..sem ni leeya amik research methods..agak susah juga la bagi leeya..
hope final ni leeya boleh score.. ^_^

Leeya Hezlin said...

@ nabilah : yup nabilah..course leeya amik ni memang banyak membaca..leeya rasa 100% kena menghafal la..huhu..
tapi nak buat macam mana..leeya yang pilih..so kena la tempuh juga..
thanx nabilah..doakan leeya.. ^_^
p/s : merdeka jap jek..huhu..ada lagi 2 tahun..hieeee

SheY PuLL said...

wah gud luck ye utk awk....:)



JOM jengah blog saya... Satu lagi beban dah selesai(http://sheypull.blogspot.com)

Leeya Hezlin said...

@ shey pull : tq..gudluck untuk awak juga ye.. :)

cik azeya said...

blaja research methodolgy jugak ae. cool kan paper tu?. huhu. gud luck exam tau. chaiyok. :)

Leeya Hezlin said...

aah..belajar jugak..
hahahaha..sangat cool ok paper tu..
thanx dear.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com