Thursday, March 17, 2011

10th entry 2011 : Bosan-bosan di Kelas

assalamualaikum dan selamat pagi readers..
haish,tiba-tiba saja rasa mau buat entry pagi ni.actually saya baru siapkan assignment.
tu yang ada masa mau update blog tu.
ni just entry pendek..

gambar ni diambil sebab saya rasa bosan di class petang tadi..
sila abaikan tulisan saya yang buruk itu..tulisan tu akan jadi time saya malas..hehehe..

 

pada hal,madam tengah duk menerangkan pasal intelligence yang agak menarik topiknya..
tapi faham-faham la manusia ni memang tak boleh fokus lebih dari 10 minit..especially saya la..
yang lain saya tak tahu la..
even saya tak boleh fokus lama-lama tapi saya tak ajak kawan sebelah saya berbual..baik kan saya??
haha..apa la puji diri sendiri..

ok lah,till then..see yaa..
assalamualaikum dan selamat tidur semua..zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

6 comments:

BicaRaHati said...

huhu tulisan typewriter hak2
heeeee.....
mls2 eh cubit nnt :D

Leeya Hezlin said...

hieeeee..tu tulisan runcing2 kak..
kalau tulisan yang bulat baru typewriter yang tak typewriter sangat...
ala kak,sekali-sekala jak malas..hahaha

nabilah_2908 said...

dek kerana kebosanan...Leeya sempat melukis kat notes tu yer..? hehe.. ;)

sape kata buruk..cantik jer tulisan...kalau tk malas..sure lagi cantik tulisan tu...huhuh.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAIN MASAK-MASAK

Leeya Hezlin said...

hahaha..memang macam tu perangai leeya ni..
if ada tulis notes,mesti akan ada gambar2 yang nak dilukis..gatal tangan..tak boleh pegang pen,pensil dengan kertas..
eh xla nabilah..tulisan leeya biasa-biasa ja..
ada yang lagi cantik.. :)

UnGu VioLet said...

dik.. akak dah private kan blog.. klu nak view, adik bg akak email adik ye kat facebook akak.. :) facebook akak : mardiey_171084@yahoo.com

Leeya Hezlin said...

ye akak..ooh macam tu ke??
ok2..nanti leeya add akak di fb k..
tq kk sebab bagitau.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com