Friday, December 31, 2010

...iNdAhNyA...

salam readers..salam 1 malaysia..
lama dah tak update blog ni..
agak bersawang jugak la..
cuti sem tinggal 5 hari lagi..hari selasa ni,dah kena balik sabah balik..
malasnya mahu kemas barang-barang..
result dah dapat..alhamdulillah,lepas dari yang aku target..syukur la..
kali ini just mau kongsi gambar keindahan waktu pagi dan senja di kolej kediaman aku..
begitu indahnya ciptaan ILLAHI..


-ok..gambar ni diambil jam 5.50 pagi..-



-gambar yang ni pula diambil sekitar jam 6.01 petang..-


oklah,ni sahaja la yang aku mau kongsi pun..
cantikkan pemandangan waktu pagi dan senja ni..
maha suci ALLAH..
kalau di semenanjung,jam 5.50 pagi masih lagi gelap dan kalau jam 6.01 petang masih lagi cerah.
daa..salam..

7 comments:

HonEyBuNNy said...

subhanaAllah...maha suci Allah...indahnya ciptaaan Allah...

Syariniey Amran said...

Cantiknye pemandangan.. :)

Leeya Hezlin said...

ila : btul 2 ila..maha suci ALLAH...

syariniey : ye sya..mmg cntik pn..hehe..de rezeki meh la dtg sabah.. :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

and yes, indah!

Leeya Hezlin said...

fifiey : yup.. :)

nabilah_2908 said...

sun set....cantiknya.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ENTRI MAKAN-MAKAN

Leeya Hezlin said...

nabilah : yes dear..cantik.. :)
btw,thanx ya..

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com