Friday, February 18, 2011

6th entry in 2011 : Tiada Kerja

assalamualaikum dan selamat tengah hari semua dan salam Jumaat..
apa khabar??hope semuanya sihat-shihat belaka..
saya alhamdulillah..masih sihat dengan keizinan ALLAH..

actually sekarang ni saya di library..
lepas solat jumaat ni ada meeting dengan group untuk siapkan assignment.
mujur la petang jumaat tiada class..
so,time ni saja boleh jumpa dengan group member..

masih awal lagi sekarang ni..
jadi tak tau mau buat apa.dah boring-boring macam ni,saya carilah buku-buku yang boleh saya baca atau lihat.
akhirnya jumpa la satu buku ni..
tajuknya Planet Cake..saya suka buat kek sebenarnya.tapi just untuk family saja..
buat pun suka-suka saja sebab bila teringin terus buat..ehehehe..
ni la bukunya..saya ambil buku ni pun sebab kulit buku ni nampak sangat sweet..



hmm sebelum masuk ke library tadi,di luar tu ada macam satu lukisan yang meggunakan beras sebagai menunjukkan corak yang dibuat..
saya tidak tahu mau panggil apa tapi orang India akan buat ni sempena pesta cahaya yang diraikan oleh mereka..
ini yang terdapat di luar library tadi..
cantik tak??



hmm,itu sajalah buat masa ini..
dah nama pun tak ada kerja so inilah hasilnya..
assignment ada 10 lagi yang menunggu..satu dah submitted kelmarin..
dan yang lain in progress..mujur sem ni tak banyak individu assignment..
oklah kawan-kawan,doakan semoga saya success ya..
bye,assalamualaikum..

2 comments:

HonEyBuNNy said...

cantiknya....besar lak tu...wah..banyak nya esmen10..ila alhamdulilah dah ciap semua nk hntr rabu depan...;-)

Leeya Hezlin said...

ila,
2 la..lia pn rs bsr..puas la tegok..ehehe..
aah,10 lagi assignment nak kena siapkan..
wah,bestnya ila.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com