Wednesday, October 27, 2010

...sTuDy wEeK & fiNaL eXaM...

salam readers..hope semua sihat..
aku di library ni..sempat lagi curi-curi masa nak update blog..hehehe..
tak ada apa pun nak story kat sini..
just next week dah start study week..
tapi still jugak ada class untuk subjek Pengenalan kepada Psikologi Kanak-Kanak..
madam agak busy dan sebab tu la tak boleh nak habiskan chapter..

aku start exam 9hb November sampai la 20hb November..
tapi ni tak study apa pun lagi..
biasa la,suka study last minit..hehehe..
ni jadual fimnal exam ak.. 

9 November 2010 - Pengenalan Psikologi Perkembangan
12 November 2010 - Pengenalan kepada Psikologi Kanak-Kanak dan Hubungan Etnik
15 November 2010 - Pengantar Psikologi
16 November 2010 - Communicative English Grammar
18 November 2010 - Dialog Antara Agama
20 November 2010 - Bomba dan Penyelamat

ni la tarikh-tarikh penting bagi aku buat masa ni..
hope semua berjalan dengan lancar..
semoga aku dapat menjawab final exam ni dengan lebih baik lagi..
doakan aku ya kawan-kawan..
dan esoknya lepas habis paper,aku akan berangkat balik ke semenanjung..
1st time aku dapat flight malam..
tak sabar mau jumpa family,si dia dan kawan-kawan yang aku rindu..
ok la...rasanya ni saja aku nak cerita..
ni aku ak siap-siap pergi class english..
salam..

p/s : kepada semua yang akan menduduki final exam,wish you good luck and all the best..
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com