Friday, September 3, 2010

...cOuNtiNg dAyS...

salam semua..salam satu malaysia..salam ums kampus ceria..apa khabar kalian semua??hopefully semua berada dalam keadaan sihat.aku macam biasa..alhamdulillah sihat jek setakat hari ini..esok lusa tak tau la pulak macam mana kan..

macam mana puasa??ok?aku puasa kat sabah ni memang tak terasa langsung..pejam celik pejam celik,lagi seminggu je lagi kita nak menyambut hari raya..raya tahun ni,tak ada apa sangat aku nak siapkan..baju kurung pun aku still tak ada lagi..rasa macam malas pulak nak beli baju raya..hehehehe..baju-baju kurung dalam almari ni masih elok lagi..tapi tengok la macam mana..kalau ada orang sponsor,boleh la..hahaha..aku bukan mata duitan ya kawan-kawan.. :p

aku akan balik ke negeri sembilan flight hari isnin jam 12.30 tengah hari..tak sabar rasanya nak balik even baru 2 bulan aku tak jumpa family aku..hahaha..
yang membuatkan aku jadi macam ni adalah kerana,housemates aku yang dua orang tu dah balik pagi and tengah hari tadi..masing-masing dah sampai pun kampung halaman mereka..
kawan-kawan aku yang sekelas pun ramai jugak dah balik..ada yang balik esok,lusa dan seterusnya la..
aku pulak,lagi tiga hari nak balik..aiyaaaaaakk,bosan bha duduk di bilk je..
nak keluar jalan-jalan malas..hahaha..
padan la muka aku..duduk la dalam bilik seorang-seorang..haha..


ni pun aku tak tau nak buat apa selain online..
boring juga asyik online je..
ok la,aku rasa macam mau tido tapi tak elok tidur lepas asar..
tak apa la,aku mau beristirehat je la..
menunggu 3 hari macam 3 tahun pula aku rasa..
benarlah kata orang,penantian itu satu penyeksaan..
until then..see u later..daa :)

2 comments:

farhanaerman said...

yang..
ade mane skrg?

Leeya Hezlin said...

dear..ak ada kt seremban skrg..
awatnye yang??

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com