Tuesday, November 23, 2010

...rAyA di pEraNtaUan...

salam to all..
apa khabar??hope semuanya sihat-sihat..aku kat sini alhamdulillah sihat..
hmm,tak ada apa-apa story yang menarik..
cumanya alhamdulillah aku dah selamat sampai ke semenanjung kelmarin..
home sweet home..sangat-sangat happy..
kenapa????

sebab,orang yang tersayang jemput aku di airport..hehe..
parents aku tak datang sekali sebab masing-masing letih balik dari Pahang..
tapi tak apa..aku tetap happy..
mujur kereta ibu dah ok so si dia just datnag rumah ambil kereta dan jemput aku di airport..
selain tu yang membuatkan aku terharu ialah bila kawan-kawan baik pun ada sekali bersama..
thanx to kamal,sidek,salwa and kirah..susah-susah datang sebab aku..

ups,berbalik pada tajuk entry,tahun ni tahun pertama aku beraya di perantauan..
even bukan di luar negara tapi jauh jugak la sabah tu kan..ehehe..
sedih tu tak la sedih sangat..kawan-kawan pun ada cuma tak dapat la berkumpul macam selalu..
apa-apa pun tu semua pengalaman untuk aku kan..
raya tu pun aku tak ke mana-mana..
just duduk di rumah sebab busy menelaah..
actually esoknya tu aku ada paper..so,memang tak ke mana la..
kesian..kesian...ehehehe..
 ayanh dengan ibu pun ada call..so tak rasa la yang mereka jauh.. (^_^)

ok la,rasanya ni saja la story untuk hari ni..
i'ALLAH nanti jumpa lagi..
salam.. ^_^

p/s : macam tak yakin dapat skor untuk final exam kali ni..apa-apa pun aku dah berusaha..sekarang aku tawakal..i'ALLAH aku ok..doakan ye kawan-kawan..


4 comments:

farhanaerman said...

yang...
sedih la aku xtermasuk dalam kawan2 baik ko yang dtg jemput kat airport :(

Leeya Hezlin said...

dear,jgn la ko sedih2..
w/pun ko xjmpt ak ko tetap bestfriend ak smpai bile2...
ak xramai bestfriend..korg2 jek la bestfriend ak.. :)

farhanaerman said...

:)

Leeya Hezlin said...

hehehehe..
d(^_^)b

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com