Friday, January 18, 2013

1st entry 2013 : Semakin sunyi

assalamualaikum dan salam sejahtera..
apa khabar readers??diharapkan semuanya sihat..
lama dah tak menulis kat blog ni..
kesian terbiar..maaf sangat-sangat sebab tak dapat update blog..
semester ni agak busy..alhamdulillah sekarang ni saya dah habis pun semester 5..
tinggal 1 semester lagi nak habiskan study..
harap-harap semoga semuanya berjalan dengan lancar.

hari ni dah 18hb Januari 2013..
maknanya dah 18 hari kita meninggalkan tahun 2012..
pelbagai kejadian sedih dah gembira yang berlaku kepada saya..
apa-apa pun semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelum ini.. ^^

hmm,hostel semakin sunyi sebab ramai yang dah balik rumah..
tinggal la kami di sini..
tak dapat nak balik awal sebab next week ada program di Kota Belud..
lepas habis program baru fly balik semenanjung..
tak sabar sebab dah plan macam-macam bila balik sana..



oklah,kita jumpa lagi nanti ye..
insyaallah ada masa saya blog walking kat blog readers semua k..
take care..
sekian,wassalam..




12 comments:

say to easy=) said...

wah bestnye dhabes finalexm..saya kt sini nxt week bru strt finalT_T

Ujie said...

Final yr mmg agak bz. Tapi sila nikmati saat bz tu..sbb nnti akan merinduinya. ^__^

Hanim Irsyad said...

wahh. da abes exam dye. best laa. selamat bercuti naty :)

Leeya Hezlin said...

@say to easy=) hehehe..best la juga..cuma cuti ni xda la panjang.xpa la..asalkan dapat cuti.. :)

Leeya Hezlin said...

@Ujie aah tu la kak ujie..memang busy..tapi xpa..xlama dah nak habis..aah betul tu kak..ni pun dah terasa..even happy tp akan sedih juga nanti..

Leeya Hezlin said...

@Hanim Irsyadiya..habis sudah exam..btw,tq hanim..

Zehan Ilyana said...

:)

teha said...

cuti lg kah skrg ? hehehe

Leeya Hezlin said...

@Zehan Ilyana :)

Leeya Hezlin said...

@teha aah teha..akak masih cuti lagi sekarang ni.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

Gud luck..rietta cdgnye nk p jugak kota belud nnti...

Psss....rietta pown xtaw yg kk dkat dgn uni sabah....nk jgak ke sana ritu....tp xsempat....insyALLAH....nnti ada rezki nk ke sana lgi....

Pssss....baucar blom dpt lg...sem break....pas cny bru dpt...

Psss....thanks....

O CIKTEDDY said...

ok jumpa lagi :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com