Friday, February 24, 2012

7th entry 2012 : Bersyukur atas nikmat ALLAH

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
lamanya blog ni kena tinggal..
almaklumlah,awal-awal semester ni macam-macam yang kena buat..
yang paling penting kena register class dengan tutorial..
ini pun baru lepas meeting untuk program..
maaf,tak dapat nak singgah ke blog rakan-rakan..
insyaALLAH ada kelapangan saya akan ke blog anda..
tak ada apa yang mahu diceritakan..
cuma saya bersyukur kerana ALLAH masih mengurniakan nikmatNya kepada saya..



sekadar gambar hiasan..gambar ini diambil semasa menunggu bas untuk ke UMS..

18 comments:

Syariniey Amran said...

Assalamualaikum leeya

moga dipermudahkan segala urusan ya :)

p/s: ambar langit tu..cantik! faiz cakap langit kat sabah cantik.awak berkepul2.Ya Allah..kalau sya dapat berpeluang pergi sana, sya nak ambil gambar langit banyak2!

Leeya Hezlin said...

waalaikummussalam sya..

insyaALLAH..
thanx ya..
hmm,langit dan awan kat sini memang cantik..betul cakap faiz tu,awan berkepul-kepul..
kalau tak ada awan,biru ja nampak langit tu..luas seluas luasnya..

nanti ada rezeki sya datang la sini k..
have a nice day sya.. :)

Ros said...

Salam ziarah....

teha said...

bnyk2 kan laa bersyukur dgn nikmat yg Allah bg kan :)

~SaL IjOu~ said...

selamat maju jaya..~ =)

CikUna said...

seriously awan di situ sungguh indah... seindah salju.. ciptaan ALLAH yang maha esa..

\\( ^_^ )// good luck ya..

Juliet_iRa~" said...

kak leeya!heee


ira pon dah lama tak ke sini..dah blk borneo rupanya..selamat memulakan semester baru..:)

all the best!study smart k..heee

pss : cantik pic!

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah..

kita kena la sentiasa bersyukur kan..

dear...take care d sna...belajar rajin2...pulang dgn kejayaan...;)luv u..;)

Woofer Storm said...

salam,,baru berkesempatan nak terjah sini..tiada mood nak update sblm ni,,


jgn stress2 k.cool je selalu^^

nabilah_2908 said...

macam mana cuaca di sana...panas ye..? ;)

apa pun...all the best tuk Leeya... ;)

Woofer Storm said...

lama tak dengar cite sis ni,semoga baik2 dinegeri sy ye..amin3

#slmt mlm..sy pun dah kurang main blog skg ni..ermmm

ILA HonEyBuNNy said...

hai dear...

sihat? cmna study?ok x?:)

Woofer Storm said...

lama diam ni...bz ea??

jgn stress2 ye..

Juliet_iRa~" said...

hi akk!hee

sorry ira br smpt bw..:)

sihat kak?heee

aah ira br blk kursus..

ngeee

budak penjara said...

hehe ak pon dh lama x update blog

Juliet_iRa~" said...

heee.thanks kak...:)

xpe..doakan y tbaik utk ira k..ngeee

teha said...

sis , dh lme xhapdate.. hehe :)

Juliet_iRa~" said...

bila nak update ni..hee..

update la update la..ngeee

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com