Monday, December 5, 2011

48th entry 2011 : Borong novel..I like..hehehe

assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua readers..
alhamdulillah hari ni diberi kesempatan nak update blog..
tengok tajuk tertulis pasal borong novel kan??
actually tak ada la memborong pun..
saya just beli 5 buah novel saja..bukan apa,boring nanti cuti sem tak buat apa-apa..
jadi saya beli la novel-novel ni..
ibu pun boleh juga baca nanti sebab tinggalkan terus kat semenanjung dan memang nak beli untuk ibu pun sebab ibu suka baca novel.
novel-novel ni saya beli masa expo buku di 1B sabtu lepas..
ok juga la sebab ada diskaun..kalau ahli diskaun 20%..kalau bukan ahli pulak diskaun 10%..
kalau rajin boleh la dapatkan novel-novel ni di kedai-kedai buku berhampiran..
tapi kalau malas,beli ja online..hehe..

 
  5 buah buku pilihan hati


close up..hehehe

saya baru habiskan 1 novel..yang tajuknya Yes Bos..
not bad la cerita tu.. (",)
ada sedih,gembira,lucu..kalau mau tau,bacalah ya..hehe..
oklah,mau berehat dulu ni..jumpa lagi di next entry..
sekian,wassalam..

26 comments:

nabilah_2908 said...

wah...aktiviti yg sy suka..tp lama sngt tak buat..

setahun nak habiskan sebuah novel pun payah.. :)

Leeya Hezlin said...

nabilah pun suka??
hehehe..sama la kita..
leeya pun dah lama tak beli & baca novel ni..
tapi dapat peluang terus grab la..
hieeeeee.. >_<

ILA HonEyBuNNy said...

besttnya leeya...

ada tgk sorg blogger tu pun beli 5 buah novel....ila pun minat baca novel..

meh pinjam satu.ehhehe

Woofer Storm said...

suka baca novel tapi tak suka beli..asik pinjam je novel orang..hehe

*baca novel itu nyaman,..hheehe

Woofer Storm said...

suka baca novel tapi tak suka beli..asik pinjam je novel orang..hehe

*baca novel itu nyaman,..hheehe

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny:
hehehe..best juga la..
at least terisi sikit masa..
mau pinjam??
boleh2.. :) :)

Leeya Hezlin said...

woofer storm:
macam tu pula??hehehe..
dulu saya pun macam tu..
tapi sekrang tak la...
bila ada duit lebih tu dapat la beli..

p/s: yeah,baca novel itu nyaman.. :):)

Woofer Storm said...

novel tu mana?meh pos kat sini..heheh


asal mcm bz je??

ILA HonEyBuNNy said...

kalau ada masa lapang mmg best baca novel..

tunggu cuti nanti...nak beli novel..ehhehe..

Leeya Hezlin said...

woofer storm:
novel tu masih di sabah..
ehehehe..

hmm apa yang busy??

Leeya Hezlin said...

ila honeybunny:
hmm betul tu..
masa lapang la baru dapat membaca..

beli jangan tak beli..
btw,ila cuti sem bila??

Juliet_iRa~" said...

wahhh ngah cuti sem ke?lama xdtg sini..:)

bestnya byk novel blh bc..heee

teha said...

wah2 ! bnyk nyee novel ! nak pinjam ! hahhaha ~

Leeya Hezlin said...

Juliet-iRa~:
eh xla..belum lagi cuti sem..
bulan depan baru cuti..
best juga..tapi xbaca semua pun..
baca kat rumah nanti.. :)

Leeya Hezlin said...

teha:
xbanyak pun..hehe..
boleh2..meh sini ambil
>_<

Juliet_iRa~" said...

oohhh igtkan da cuti sem..hee

msti dah nk dekat final kan..

gud luck!

Leeya Hezlin said...

belum lagi..hehehe..
aah mau final dah..

thanx juliet_ira.. :)

Juliet_iRa~" said...

chop2 leeya!

ira sm teknik bkt piatu juga..heee..2004-2005..kelas perteq..leeya???

kita sm sekola ke?hahaa..apsal x cam?

Juliet_iRa~" said...

hahaha yeke?laaa..sorry k.leeya..kekeke ;p...ira dlu perteq 2..hihihi..dlu ira chubby ms kat skola..hee..tp ira tgk gamba akk mcm familiar tp xigt jmpa kat mn..hehehe ;p..

igtkan akk bwh ira sbb akk xhabis blaja lg..huhu..tu y xsangka akk cenior..hihihi..sorryyy..:)

Syariniey Amran said...

Salam lea..lama sya xsinggah sini
n lama jugak sya tak sempat nak baca novel. tp housemate2 semua hantu novel, nampak jugak diorang baca novel yes bos tu.mcam menarik, tp xsempat nak baca lagi.hehe.

May Allah bless u always :)

Leeya Hezlin said...

Juliet_iRa~:
aah ira..ala xda apa la..biasa la kan tak kenal..
so memang kta tak expect benda ni boleh jadi..
relax k..hehehehe...

akak belum dapat cam lagi ira yang mana 1..
tengah mencari-cari.
akak lambat sambung degree..
2 yang tak habis lagi..hehe..
xda apa la k.. :):)

Leeya Hezlin said...

syariniey:
waalaikummussalam sya..
its ok..
biasa la..busy dengan study kan??
hehehehe..
tak apa..nanti ada free time boleh la baca novel..
yes bos tu memang menarik..suka baca..

thanx sya..
semoga sya juga berada di bawah lindungan ALLAH S.W.T

fathiahRAIHANA said...

Woww woww syoknyaaa banyaknyaaaa
akakk org nk pnjam ckit, bolehhh ? Hihi.

Leeya Hezlin said...

boleh ja kalau mau pinjam.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

leeya...ila pun banyak beli novel..tunggu turn nak baca ja neh..hehhe

Leeya Hezlin said...

ooh ye??selamat membaca ila..
novel-novel ni leeya dah habis baca..
sekarang dah order lagi 3..
tapi belum ambil kat pejabat pos lagi..
tak sabar rasanya..ehehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com