Thursday, August 15, 2013

4th entry 2013: Tinggal Sebulan Lebih Lagi

assalamualaikum dan salam sejahtera..
alhamdulillah..datang pula mood rajin nak update blog..
sebelum apa-apa, saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR DAN BATIN..
salah silap, terkasar bahasa, terkecilkan hati, terguris perasaan harap dimaafkan ya..
semoga aidilfitri ini mengukuhkan lagi ukhwah kita bersama..


 

selama lebih sebulan ni, di sini lah saya bertugas..
alhamdulillah sangat seronok.
pagi saya disini..bila petang, masuk pejabat pula..
bermacam-macam ragam student yang dapat saya lihat..
apa yang penting semoga kajian kes saya dapat la saya siapkan..
bukan senang nak buat screening, observation, kajian, report, intervensi..
memerlukan fokus dan tahap kerajinan yang tinggi sebab saya ni agak malas sikit..hehehe..
lagi-lagi hal ni melibatkan student..semoga apa yang saya diagnos ni betul la..kalau salah habis la saya..

oklah, nak sambung buat report..
jumpa lagi..wassalam..

12 comments:

JunAina said...

Setiap usaha yang pasti akan ada ganjarannya...

HeNRieTTa JoSe said...

eeehhh...mengajar ke? bestnye dapat maen ngan anak anak kecil...tidak banyak karenah..

pss...Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir Dan Batin Rietta pohon andai ada salah dan silap...

Ujie said...

Selamat hari raya dik..

Amik kaunseling eh?

Leeya Hezlin said...

betul tu..insyaallah..semoga semuanya dipermudahkan..tq ;)

Leeya Hezlin said...

mengajar juga..tapi more to hal2 yang berbentuk psikologi la..he3..best..hari2 dengan kanak2..kita pun dah macam budak2 dah..

rietta xda salah pun..dun worry.. ;)

Leeya Hezlin said...

Selamat hari raya kak ujie..

xamik kaunseling..tapi basic tu ada la sikit2..
leeya more to psikologi kanak2 & keluarga.. ;)

Juliet_iRa~" said...

selamat hari raya kak...

ira dah pos kad tau..next week kot dpt heee

tadika eh kak leeya?smoga dipermudahkan...

Leeya Hezlin said...

ooh ok2..tq ira..
aah di tadika tu..
insyaallah..harap2 macam tu la..
ameen..

Juliet_iRa~" said...

k.leeya!

sampai hati x dtg wedding ira heee

thanks utk doa tu...aminn hehe

bila nak join club ira?hihi

Leeya Hezlin said...

sorry ira..akak ada program ke korea minggu wedding ira tu..
akak sampai di kk 28hb then next week tu baru balik semula ke semenanjung..
sorry ye..
insyaallah nanti akak bagi kad ye..

Lensa Kamera said...

tak dpt nak jumpa kak.. takde rezeki la tu..smoga bahgia kak..

Leeya Hezlin said...

Itu la..xpa..xada rezeki nak buat macam mana..
Insyaallah ada rezeki kita akan jumpa juga nanti..
Thanx achie..semoga achie juga diberi kebahagiaan.. ;)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com