Sunday, July 31, 2011

30th entry 2011 : Selamat datang Ramadhan Al-Mubarak

assalamualaikum dan salam sejahtera readers..
hmm,lama dah rasanya tak menulis di blog ni..
hope semua sihat ya..

esok,umat Islam akan mula berpuasa..
di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua..
hope tahun ni kepada yang mampu,dapatlah berpuasa penuh ya..
hehehehe..

hah,saya dah beli tiket untuk balik raya..
anda semua bagaimana??
excited sangat-sangat ni mau balik kampung sebab dah lama tak balik..
tahun ni,saya balik kampung awal dari family..
so,saya ambil keputusan mau balik naik keretapi..
alhamdulillah,semalam dapat juga tiket..hehehe..
apa la kan,puasa pun belum dah beli tiket..hieeeeeeee..


ni la tiket saya..dapat seat 1st class..
hehehe..
hope perjalanan saya akan selamat,insyaALLAH..
actually kampung saya bukanlah di taiping..
tapi disebabkan di kampung saya tu tiada stesen,makanya saya kena turun di stesen yang paling hampir la..




saya dapat seat yang warna merah tu..
harap-harap dapat la seat yang seorang tu..

oklah,got to go..
mau ambil abang di ktm..
sekian,wassalam..

12 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

salam ramadhan leeya...selamat berpuasa...

wahh....first class eh..ila xpernah naik ketapi...teringin jugak...take care leeya nti...;-)

tahun ne ila xpyh pk nak beli tiket bus..dah sebulan puasa di rumah..yeahh..

Leeya Hezlin said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa untuk ila juga..

leeya ni pun baru first time nak merasa..hehehe..
before ni naik bus ja..xpun naik kereta..

ooh tahun ni puasa kat kedah la eh??seronok2..

p/s : ila kat kedah kat mana eh??

ILA HonEyBuNNy said...

ohh..pertama kali ka..ingatkan leeya selalu naik ketapi..ehheh

ila kedah dekat alor star...lau mai a.s rojer2 ila eh..ehheh

Leeya Hezlin said...

yup..pertama kali..
hehehehe..

ooh alor star..cousin leeya ada di changlun..bapa lama kalau dr as nak ke changlun ya??

insyaALLAH,kalau p sana leeya roger ila.. :)

ILA HonEyBuNNy said...

jauh jugak....

tapi ila selalu gak g sana..umah kawan mama...mb dlm setangah jam pun leh sampai lau bawa laju...heheh

tomyam dekat changlun sedapp tau..nyum3...heheh

Leeya Hezlin said...

ooh ok..
tu lah,adik sedara leeya cakap makanan kat sana best..
murah2 pulak tu..
macam mau ke sana ja..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

aahh..kat cne mmg murah makanan..

beza la dengan kl n sabah tu...hehe..mahaii...


lau cne..makan 2 org xsampai rm10 tau..lau kl..mimpi je la kan..hehe

leeya..cantik rumah baru...segar ja tgk..ehhe

Leeya Hezlin said...

ahaa,tu la..beza harga di sabah dan kl..
macam xpercaya tapi kena percaya juga..huhuhu..
tq ila..saja pilih yang ni..
bulan baru,mood baru,semua la baru..
:)

ILA HonEyBuNNy said...

ewah....semuanya baru yer...

bagus la tu...sekali sekala tukar baju blog kita kan..hehe..ila pun jarang tukar2 layout blog neh..alasan : MALAS..hehe

ok leeya...selamat malam...;)

Leeya Hezlin said...

yup..betul tu..
sekali sekala ja..tu pun sebab rajin..
kalau tak,memang malas mau tukar..
sama la kita ila,MALAS..haha..

selamat malam juga buat ila. :)

Green Apple said...

dah lama x naik KTM... best...

Leeya Hezlin said...

hehe..jom la naik.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com