Wednesday, April 28, 2010

...pErAsAaN...

rasa nak jerit....
aaaaaaarrrrrggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, April 26, 2010

...maLaS...

Salam..
hari ni rasa malas nak pergi kerja..
tapi,aku ada jugak kat ofis ni..
rasa malas nak buat kerja..
ok fine..tutup pc..pergi lunch..daa~

Thursday, April 22, 2010

...kEgEmBiRaAn...


salam..
saja je nak upload gambar ni..
nak menunjukkan yang aku dalam kegembiraan..
hehehehe..
even aku tak lompat tinggi macam kak nad tapi still lompat la kan.. ^_^
ok la,tu saja..daa~

Saturday, April 17, 2010

...iNtErVaRsiTy...

Salam semua..apa khabar???hope semua sihat..hmm,lama dah aku tinggalkan blog ni..
actually agak busy la buat masa ni..
petang-petang ade training netball..
lepas tu,training acara 4x100 and lompat jauh..
penat jugak la..
lepas kerja,trianing..lepas training ajar tuisyen pulak..
apa-apa pun,wish me luck k..
kalau menang dalam acara yang aku masuk ni,akan dapat pergi Penang untuk sukan intervarsity..
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com