Saturday, January 23, 2010

...mEmaLuKaN...

salam..hye guys..morning to all of you..hmm,time ni je la free untuk jenguk blog..lama dh tak menulis dalam blog ni..kesian my blog ni..tapi nk buat macam mana,tuntutan kerja tu lagi penting..
walaubagaimanapun,aku try la update kalau ada masa terluang..

ok,kali ni aku nak cerita pasal kejadian yang berlaku 2 hari lps..
petang tu dalam pukul gerapa entah,aku pun tak berapa nak ingat,masuk 1 mesej dalam handphone aku..
aku pun baca la mesej tu..rupanya dari tempat tuisyen..
cikgu haslina mesej bagitahu yang aku ada class malam tu..
aku biasanya akan mesej buah hati aku bagitahu yang aku ada tuisyen..
lepas dah habis taip tu,aku tekan la butang send..
and lepas dah tekan tu baru aku perasan yang aku dengan tak sengajanya send pada cikgu haslina..
ya ALLAH,macam mana aku boleh send pada dia..
waa..waa..aku malu sangat-sangat..
dah la guna nama panggilan aku dengan buah hati aku..
aduhaiiii,macam mana la boleh jadi..aku rasa muka aku..
panas..panas sebab malu..
then,aku mesej cikgu haslina dan minta maaf pada dia..

sebelum maghrib,aku sampai di pusat tuisyen..
aku terus jumpa cikgu haslina dan cakap aku mintak maaf pada dia sebab salah send mesej..
hah,jadi bahan sekejap la aku hari tu..
malu bukan kepalang lagi aku..
yang bf aku tu dengan seorg lagi kawan dia,gelakkan aku..
nasib badan la leeya..
hopefully,lepas ni dah takde kejadian ni berlaku lagi..
aku juga yang malu..ehehe
hmm,2 jek la rasanya yang nak dikongsi pg ni..
hope to see you next time..adios..

pengajaran : tengok betul-betul nama reciever before send mesej..

Tuesday, January 5, 2010

...seLaMaT tiNgGaL 2009 n weLcOmE 2010...

salam 2 all of you..pe khbr??hope sume sihat2 jek k..ak alhamdulillah,sihat jek..lme dh xupdate blog ni..cian die ak biarkn..huhu..actually ak ketandusan masa la nk b'blogging wat ms ni..tp xpe la,ni de ms leh la update ckit2..

hmm utk kali ni xde pe yg nk dicerita sgt..even dh t'lmbt,ak nk ucapkn HAPPY NEW YEAR 2010 utk sume..byk kenangan manis,kenangan pahit yg t'jd pd thn lps..dugaan dtg silih b'gnti smpai kdg2 ak rs ak dh t'tanggung utk hadapi sume 2..tp ak tau ak kne kuatkn smngt..alhamdulillah ak dikurniakn kwn2 yg snggup m'bantu ak even hny sekadar m'dgr pe yg diluahkn oleh ak..terima kasih sgt2 kpd mereka especially niesa,pzah,yaya,bday,ecah n lain2 gk..xdpt ak nk tlskn nm sorg2..ckuplah ak dpt katakan yg ak gembira dikurniakan kwn seperti kalian..ak syg kwn2 ak..even,de gk kejadian yg xbesh antara ak ngn kwn ak,namun ak tetap anggap die kwn ak..w'pn dh xsaling m'hubungi tp sekali die m'jd kwn ak,wat selama-lamanye die masih kwn ak..

ak pn xtau nk cite pe sbnrnye juz ak harapkan thn ni akn m'beri sinar bru kpd ak dan family juga kpd kwn2 ak sume..hope ak tabah dlm hadapi dugaan hr2 yg m'datang,i'ALLAH..k la,ni jek nk cite..he3..jmp nnt..c yaa..epi new year to all of you..


..ak adalah ak..sj mau interframe

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com