Friday, June 24, 2011

25th entry 2011 : Hmm,betul ke ni???

assalamualaikum dan salam sejahtera..
apa khabar readers??hope semua sihat..
saya alhamdulillah sihat even ada sedikit penat la sebab buat part time..
untuk entry kali ni nak share sikit pasal fakta antara lelaki dan perempuan..
tak tau la betul ke tak..just sebagai pengetahuan,maybe..hehehe..













so,agak-agak betul ke fakta yang diberi ni??
hmm,oklah..cukup untuk hari ni dulu..
insyaALLAH jumpa lagi di next entry..
sekian,wassalam..


8 comments:

HonEyBuNNy said...

leeya lukis sendiri eh gambar tu?comeiii la...

yg gurl ada blusher gitu...hehe...boy pun ada....so sweet la...

betul dah fakta laki n perempuan neh...itu y ila rasa jugak..ngeh3~~~

Leeya Hezlin said...

aah ila..leeya lukis sendiri..
bosan-bosan hari tu,sempat la melukis gambar yang sangat tak cantik tu..
hahahaha..
saja-saja letak blusher tu..btw,thanx ila..
leeya pun rasa betul..hieee.. :)

SheyPull said...

wah.....mcm betul jew?:


besh nyew....:)

nice~


JOM singgah blog saya nak...eh boleh ke nak LIKE..LIKE..LIKE?

Leeya Hezlin said...

macam betul eh???
hehehe..
apa yang bestnye??hmmm
byw,tq sheypull.. :)

nabilah_2908 said...

hmm....rasanya ada betulnya..huhu...

baik lelaki mahupun perempuan.. :)

comel la kartun ni.. :)

SheyPull said...

best la bace n3 kamu semua niewh..:)
pelajari sesuati dari seseorg..:)



JOM singgah blog saya nak...dodol nie memang manis....yg x manis nye...spemputtttt

Leeya Hezlin said...

nabilah :
hehehe..pendapat masing2 kan..
leeya pun rasa sama macam nabilah rasa..
btw,kartun buruk je..main lukis jek kt ps5..hehe..

Leeya Hezlin said...

sheypull :
entry biasa2 jak..
yup,pelajari sesuatu dari seseorang..
sharing is caring..hieeee..

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com