Wednesday, June 9, 2010

...wOrLd cUp 2010...

salam semua..tak ada apa-apa pun nak cerita..
tapi macam nak cerita pasal world cup yang akan berlangsung tak lama lagi..
sebut pasal world cup,mesti semua orang ada team pilihan masing-masing kn??
sama jugak dengan aku..hehehe..

ok,team pilihan aku dari dulu sampai la sekarang ni adalah NETHERLAND..





kalau la team ni tak menang,aku sokong SPAIN..




ini jek la dua team yang aku akan sokong..
hopefully antara dua ni akan menang wolrd cup nanti..

p/s : teringin sangat nak pergi netherland.. :)

2 comments:

fathiahRAIHANA said...

jum la , kte g same2 akak :D
sume akak tggung oke ? kehkeh :D

Leeya Hezlin said...

ana sokong negara mana??
leh jek mau p sn.
tggu akk de duit byk kte p k..
ehehehe.. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com