Saturday, January 23, 2010

...mEmaLuKaN...

salam..hye guys..morning to all of you..hmm,time ni je la free untuk jenguk blog..lama dh tak menulis dalam blog ni..kesian my blog ni..tapi nk buat macam mana,tuntutan kerja tu lagi penting..
walaubagaimanapun,aku try la update kalau ada masa terluang..

ok,kali ni aku nak cerita pasal kejadian yang berlaku 2 hari lps..
petang tu dalam pukul gerapa entah,aku pun tak berapa nak ingat,masuk 1 mesej dalam handphone aku..
aku pun baca la mesej tu..rupanya dari tempat tuisyen..
cikgu haslina mesej bagitahu yang aku ada class malam tu..
aku biasanya akan mesej buah hati aku bagitahu yang aku ada tuisyen..
lepas dah habis taip tu,aku tekan la butang send..
and lepas dah tekan tu baru aku perasan yang aku dengan tak sengajanya send pada cikgu haslina..
ya ALLAH,macam mana aku boleh send pada dia..
waa..waa..aku malu sangat-sangat..
dah la guna nama panggilan aku dengan buah hati aku..
aduhaiiii,macam mana la boleh jadi..aku rasa muka aku..
panas..panas sebab malu..
then,aku mesej cikgu haslina dan minta maaf pada dia..

sebelum maghrib,aku sampai di pusat tuisyen..
aku terus jumpa cikgu haslina dan cakap aku mintak maaf pada dia sebab salah send mesej..
hah,jadi bahan sekejap la aku hari tu..
malu bukan kepalang lagi aku..
yang bf aku tu dengan seorg lagi kawan dia,gelakkan aku..
nasib badan la leeya..
hopefully,lepas ni dah takde kejadian ni berlaku lagi..
aku juga yang malu..ehehe
hmm,2 jek la rasanya yang nak dikongsi pg ni..
hope to see you next time..adios..

pengajaran : tengok betul-betul nama reciever before send mesej..

6 comments:

Syarinie Amran said...

hehe
biase la tu org bercinta
cikgu tu msti paham punye
:P

Leeya Hezlin said...

hehe..die faham la kot kn..
tp malu btul..
ahahahaha..sabar jek la.. :)

nabilah_2908 said...

hehehe...fhm pe yg leeya rasa...coz dulu2..pernh terlajak gak...tersend kt lecturer lak tu...haih..mmg tebal muka masa dlm kls dia...siap kena sindir2 g...hehehe... (^_^)

Leeya Hezlin said...

ooh nabilah on prnh jd mcm ni...
malu mmg la malu la kn,nabilah?
tp nk wat mcm ne kn..
nk xnk,kne la trime even kne sindir..
hieeee..slh sndr.. :)

epullani said...

hahhahh... penah jd ka aku gak.. ahahhaha
ter send ka abg ipa aku..
malu gile dowww

Leeya Hezlin said...

hahaha..yeke??
sm la ngn ak weyh..mmg malu giler la ak..
nk2 ak xbp nk knl die lg..
sabar jek la..hehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com